View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
trojzdenek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 7:49 am Post subject: V-KLAY-nenalezen telefon ME75 |
|
|
Nainstaloval jsem si poslední V-KLAY včetně češtiny a nenalezl jsem v nabídce telefonů ME75 a díky tomu nemohu navázat spojení.Můžete mi poradit,jak toto řešit.
Díky. Zdeněk
 |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 9:09 am Post subject: |
|
|
V-klay je občas plný záhad. Například moje M75. Postupoval jsem PŘESNĚ podle mnohokrát omílaného návodu na vytvoření loaderu, ale onen loader nefunguje. Hlásí to jakousi chybu. Ale napadlo mně použít přednastavený loader. Pro M75 tam není, tak jsem dal ten "nejbližší" - tedy M65 a, světe, div se, funguje to, přestože ho V-klay načte a identifikuje ja M75. Tak je to u všech 3 počítačů, které používám (2x PC - WXP Professional, notebook WXP Home).
Loader pro mou CSL 65 také nefunguje, ale funguje ten přednastavený, ale jen u dvou počítačů (ne na WXP Home). Takže občas je V-klay sázkou do loterie, ale když to vyjde, tak to stojí za to  _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|