Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jozef Sáraz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 19, 2006 10:56 pm Předmět: Jak dostat aplikace do cx75 |
|
|
Dnes jsem si koupil cx 75ku. mám i pár SW pro přenos dat, ale při přenosu dat do mobilu přes MPM mi to dává hlášku "aplikace je při synchr. zablokována." Přijde mi to všechno složité. Mám taky SE630 a tam jsem dostal Gibosms přes daťák a aplikace se rovnou spustila. Tady jsem zatím mimo. Dík za každou radu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so květen 20, 2006 11:01 am Předmět: |
|
|
Tak připoj telefon a v „Tento počítač“ bys měl mít ikonku „Siemens Device“, tak na ni klikni a počkej chvilku, až se ti to spojí s telefonem...
1. Možnost: Potom jdi do data/java/jam/ a tam je applications a games (aplikace a hry). Tak vlez tam, kde chceš tu javu dát (jesli máš to Gibo, tak předpokládam, že to applications). A tam vytvoř složku s názvem aplikace (je jedno jak jí pojmenuješ, ale to jméno se bude ukazovat potom v nabídce aplikace) a do ní zkopíruj ten soubor jar (klidně i jad) toho programu.
2. Možnost: Jdi třeba do data/Misc, tam zkopíruj ten jar (klidně i jad) soubor aplikace (nebo hry) a v mobilu jdi do Vlastní soub. (v hlavním menu), potom Ostatní (uplně dole) a klikni na ten soubor, co jsi tam nahrál. Mělo by se tě to zeptat, kam to chceš uložit...(Aplikace nebo Hry)
To je asi tak všechno  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavelstajnc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 26, 2006 2:01 pm Předmět: |
|
|
teda ještě bych ti poradil že aplikace nebo hra (.jar) musí bejt v samostatný složce jinak si to telefon nepřechroupe teda aspon na mý cx75 i ct65 to tak je |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kristus2 pisatel

Založen: 08. 12. 2005 Příspěvky: 234 Bydliště: Praha 9 - Miškovice
661.00 SMM
|
Zaslal: so květen 27, 2006 5:56 pm Předmět: |
|
|
Pavelstajnc napsal: | teda ještě bych ti poradil že aplikace nebo hra (.jar) musí bejt v samostatný složce jinak si to telefon nepřechroupe teda aspon na mý cx75 i ct65 to tak je |
Nepřechroupe to akorát přímo ze složky hry, jinak kdyš dáš správce souborů a klikneš na .jad tak se to spustí. A taky podle toho jak pojmenujš složku sebude jmenovat ta hra(popř aplikace)  _________________ Kouření škodí zdraví Kdo nevyzkoušel, neuvěří
(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost
http://portapro.info Stránka o Porta Pro |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|