clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak dostat aplikace do cx75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak dostat aplikace do cx75

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jozef Sáraz
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 19, 2006 10:56 pm    Předmět: Jak dostat aplikace do cx75 Odpovědět s citátem

Dnes jsem si koupil cx 75ku. mám i pár SW pro přenos dat, ale při přenosu dat do mobilu přes MPM mi to dává hlášku "aplikace je při synchr. zablokována." Přijde mi to všechno složité. Mám taky SE630 a tam jsem dostal Gibosms přes daťák a aplikace se rovnou spustila. Tady jsem zatím mimo. Dík za každou radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 20, 2006 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak připoj telefon a v „Tento počítač“ bys měl mít ikonku „Siemens Device“, tak na ni klikni a počkej chvilku, až se ti to spojí s telefonem...
1. Možnost: Potom jdi do data/java/jam/ a tam je applications a games (aplikace a hry). Tak vlez tam, kde chceš tu javu dát (jesli máš to Gibo, tak předpokládam, že to applications). A tam vytvoř složku s názvem aplikace (je jedno jak jí pojmenuješ, ale to jméno se bude ukazovat potom v nabídce aplikace) a do ní zkopíruj ten soubor jar (klidně i jad) toho programu.
2. Možnost: Jdi třeba do data/Misc, tam zkopíruj ten jar (klidně i jad) soubor aplikace (nebo hry) a v mobilu jdi do Vlastní soub. (v hlavním menu), potom Ostatní (uplně dole) a klikni na ten soubor, co jsi tam nahrál. Mělo by se tě to zeptat, kam to chceš uložit...(Aplikace nebo Hry)

To je asi tak všechno Smile

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Pavelstajnc
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 26, 2006 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teda ještě bych ti poradil že aplikace nebo hra (.jar) musí bejt v samostatný složce jinak si to telefon nepřechroupe teda aspon na mý cx75 i ct65 to tak je
kristus2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 27, 2006 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelstajnc napsal:
teda ještě bych ti poradil že aplikace nebo hra (.jar) musí bejt v samostatný složce jinak si to telefon nepřechroupe teda aspon na mý cx75 i ct65 to tak je

Nepřechroupe to akorát přímo ze složky hry, jinak kdyš dáš správce souborů a klikneš na .jad tak se to spustí. A taky podle toho jak pojmenujš složku sebude jmenovat ta hra(popř aplikace) wink

(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost

http://portapro.info Stránka o Porta Pro
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: