View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Maty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 22, 2006 11:17 am Post subject: S75 - Pomoc |
|
|
Ahoj všem, dnes jsem se přihlásil a dost jsem zde četl. Dobrý. Mám Siemens S75 a trošku (hodně) tápu. Měl jsem již hodně telefonů zn. Siemens, ale tento je pro moji hlavu dost. Vzhledem k tomu, že jako poslední jsem měl M65 a k tomuto jsem měl sadu do auta, krásně jsem viděl přes celý displej obrázek kdo volá. Na S75 je to tak malá bleška, že ji skoro nevidím (dá se prosím zvětšit?) a dále mám ještě jednu prosbu, dříve jsem používal MPM a vše bylo OK, nyní to pořád vypadává, už nevím co s tím mám dělat. Díky za radu.
Last edited by Maty on Mon May 22, 2006 9:42 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon May 22, 2006 12:27 pm Post subject: |
|
|
Jestli se dá zvětšit fotka u osoby v seznamu to nevím, ale s tím MPM pomůže instalace nejnovější verze... 8) _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Back to top |
|
 |
Maty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 22, 2006 9:32 pm Post subject: |
|
|
Díky za odpověď. Jak jsem zjistil, víš o tomto telefonu dost. Určitě se ozvu, zatím díky Maty |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|