View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ja_ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 9:14 pm Post subject: s75 x motorola mpx220 |
|
|
mam pred sebou dilema chcu mahradit svoji c65 a rozhoduju se mezi s75 a motorolou mpx220. S c65 sem spokojenej ale chybi mi pametovka, mp3, a vetsi aktivni dispay. Jinak sem technoid a vyuzivam ji na hranice moznosti. Motorola ma mizernej fotak, ale slusny display a 13000 v jbench1, k tomu win2003SE. Stahl sem si emulator s75 a vidim vetsi chyby proti c65, nebo s65. menu v media playeru je hodne zmrvene a k tomu ta omezeni s klicema a certifikaty brrr a fuj.  |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed May 24, 2006 9:19 pm Post subject: |
|
|
no, já bych bral S75 , ale mpx220 taky nevypadá špatně...
btw. v novějších FW to je skoro všechno opraveny, a emulátor nemůžeš srovnávat s telefonem... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
dolfik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 25, 2006 1:38 pm Post subject: |
|
|
motorolu mpx 220 ma kamos aje fakt PEKNA (uz druhej den mel lehce rozvzrzanej kryt ale nic vaznyho ne nic co by u siemensu se ti nemohlo stat ) je podle me lepsi na mp3 a videa,ale nesli mu na tom javovky(mozna sme z netu stahli blby... kdyz sme to zkouseli mel ho asi 2 dny takze sme s tim neumeli mozna to bylo i nastavenim) ...ja bych mozna s odsupem casu koupil ji...siemens je dobrej ale nekvalitni casto se stava ze narazis na blbej kus s kterym mas spoustu problemu
me se to stalo nefunguje mi mp3 jako vyzvaneni a zkurvilo mi to rs-mmc a to sem s nim nedelal nic nepredlozenyho v servisu rikali ze se to stava fakt casto _________________ C35i-> philips 350(nevydrzel diplej:)-> CX75(TitanGray)+USB(MA-8730P)+rs mmc128Mb |
|
Back to top |
|
 |
jahha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu May 25, 2006 1:49 pm Post subject: |
|
|
MPx220 jsem měl,takže mluvím ze zkušenosti.
Strašně tiché vyzvánění,nebo přehrávání MP3.
Má to windows a není proto problém vidět modrou obrazovku smrti.
Menu je tvaru seznam. Není problém dát maticové,ovšem i tak je to moc roztahané. Než aby bylo naskládané do skupin tak se roztáhne počet nabídek v hlavním menu.
Video přehraje parádně. Tohle je snad jedinný plus. Přehraje i avi. Prostě smartphone.
Kloub není moc pevný.Displej je průměrný. Má strašně pomalý BT.
S75 je lepší.
pokud bych však měl porovnávat nějaký přístroj s WM5 tak by to bylo těžké. To bych asi bral smartphone |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Thu May 25, 2006 2:20 pm Post subject: |
|
|
jahha wrote: | MPx220 jsem měl,takže mluvím ze zkušenosti.
Strašně tiché vyzvánění,nebo přehrávání MP3.
Má to windows a není proto problém vidět modrou obrazovku smrti.
Menu je tvaru seznam. Není problém dát maticové,ovšem i tak je to moc roztahané. Než aby bylo naskládané do skupin tak se roztáhne počet nabídek v hlavním menu.
Video přehraje parádně. Tohle je snad jedinný plus. Přehraje i avi. Prostě smartphone.
Kloub není moc pevný.Displej je průměrný. Má strašně pomalý BT.
S75 je lepší.
pokud bych však měl porovnávat nějaký přístroj s WM5 tak by to bylo těžké. To bych asi bral smartphone | Taky myslím že S75 je určitě stabilnější.Ale zase je to jen normálni mobil ne smartphone.Těžko říct.A jelikož si napsal na SM tak si nemyslím že tu budou objektivní názory.To si chce přečíst uživatelský zkušenosti a pak zvážit pro a proti a rozhodnout se. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
pluto3 všeználek

Joined: 07 Apr 2005 Posts: 739 Location: Slovácko Vinné Sklepy Phone: SiemensSK65 9404.40 SMM
|
Posted: Thu May 25, 2006 2:32 pm Post subject: |
|
|
Motorolu mpx220 bych nebral posílal jsem bratrancovi hru a on i já jsme asi hodinu hledali složku kam to uložit protože to má milion složek stejně jak ten zasran* windows.
Nakonec jsme to vzdaly v  _________________ Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i
Dále: A35, C25, C55, M55, M75 |
|
Back to top |
|
 |
jahha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri May 26, 2006 6:38 am Post subject: |
|
|
pluto3 wrote: | Motorolu mpx220 bych nebral posílal jsem bratrancovi hru a on i já jsme asi hodinu hledali složku kam to uložit protože to má milion složek stejně jak ten zasran* windows.
Nakonec jsme to vzdaly v  |
No tohle je opravdu jen uživatelská nezkušenost.
Hry se instalují. Pokud nahráváš nějakou java aplikaci je potřeba mít nainstalován java player(nebo tak nějak). Vytvoří to složku přímo v rootu a pak se veškeré java hry instalují tam.
Slyšel jsem však o tom asijským ROMu kde je player rovnou nainstalován.A to je potom složka již vytvořená.
MPx220 není špatný smartphone, ale s obyčejnými telefony nejde srovnávat. |
|
Back to top |
|
 |
pluto3 všeználek

Joined: 07 Apr 2005 Posts: 739 Location: Slovácko Vinné Sklepy Phone: SiemensSK65 9404.40 SMM
|
Posted: Fri May 26, 2006 1:34 pm Post subject: |
|
|
jahha wrote: | pluto3 wrote: | Motorolu mpx220 bych nebral posílal jsem bratrancovi hru a on i já jsme asi hodinu hledali složku kam to uložit protože to má milion složek stejně jak ten zasran* windows.
Nakonec jsme to vzdaly v  |
No tohle je opravdu jen uživatelská nezkušenost.
Hry se instalují. Pokud nahráváš nějakou java aplikaci je potřeba mít nainstalován java player(nebo tak nějak). Vytvoří to složku přímo v rootu a pak se veškeré java hry instalují tam.
Slyšel jsem však o tom asijským ROMu kde je player rovnou nainstalován.A to je potom složka již vytvořená.
MPx220 není špatný smartphone, ale s obyčejnými telefony nejde srovnávat. |
Prostě nic pro mě _________________ Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i
Dále: A35, C25, C55, M55, M75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|