clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Kryty pro S68

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Kryty pro S68

Reply to topic     Forum Index -> Třída S
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rades77
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 13, 2006 11:01 am    Post subject: Kryty pro S68 Reply with quote

Dá se někde sehnat zadní kryt na BenqSiemens S68? Našel jsem jenom servis Britex, tam ho mají, ale zase neposílají na dobírku, jen osobní odběr, což je problém-sídlo mají jen v Kladně a Táboře a jsem z jižní Moravy :-( Jinak jsem zatím nenašel nic bližšího (Brno,Hodonín,Kyjov...). Pokud má někdo nějaký tip, budu rád.
Back to top
View user's profile Send private message
dzortsch
kolemjdoucí

28.10 SMM
PostPosted: Fri Oct 20, 2006 1:46 pm    Post subject: Re: Kryty pro S68 Reply with quote

nazdar! jestli je ten kryt levnej, tak by bylo možné ti to poslat poštou. jestli to nedělá sama firma, tak ti to koupí a pošle kámoš na dobírku... jesli nějakého ovšem znáš. kdyby bylo nejhuř tak mi dej vědět a já jezdim přes Tábor. ještě by mě zajímalo co se ti stalo s původnim krytem? mimochodem jsem taky vlastníkem tohoto mobilu...
Back to top
rades77
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 26, 2006 11:07 am    Post subject: Reply with quote

No prostě jsem ho při otevírání nebo zavírání naprasknul..všiml jsem si toho až pozděj. Neni to moc, ale chtělo by to vyměnit..Nikde se to nedá sehnat. V té firmě v Kladně jsem nakonec ukecal jednoho člověka, že mi ho pošle..ale zatím nic, tak nevím. Kdyžtak bych se ozval. (cena měla být 122,-Kč)
Back to top
alfah4ns
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 26, 2006 1:50 pm    Post subject: kryt, pomoc Reply with quote

caute, sem dalsi stastny majitel s68, ale praskl mi po padu na kole kryt displeje, jde nekde vubec sehnat novy predni kryt, nebo nechat spravit bez toho abych to poslal do kladna nebo jel osobne do prahy? (sem z Ostravy)
Reply to topic     Forum Index -> Třída S All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum