View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rades77 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 11:01 am Post subject: Kryty pro S68 |
|
|
Dá se někde sehnat zadní kryt na BenqSiemens S68? Našel jsem jenom servis Britex, tam ho mají, ale zase neposílají na dobírku, jen osobní odběr, což je problém-sídlo mají jen v Kladně a Táboře a jsem z jižní Moravy :-( Jinak jsem zatím nenašel nic bližšího (Brno,Hodonín,Kyjov...). Pokud má někdo nějaký tip, budu rád. |
|
Back to top |
|
 |
dzortsch kolemjdoucí
28.10 SMM
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:46 pm Post subject: Re: Kryty pro S68 |
|
|
nazdar! jestli je ten kryt levnej, tak by bylo možné ti to poslat poštou. jestli to nedělá sama firma, tak ti to koupí a pošle kámoš na dobírku... jesli nějakého ovšem znáš. kdyby bylo nejhuř tak mi dej vědět a já jezdim přes Tábor. ještě by mě zajímalo co se ti stalo s původnim krytem? mimochodem jsem taky vlastníkem tohoto mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
rades77 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 11:07 am Post subject: |
|
|
No prostě jsem ho při otevírání nebo zavírání naprasknul..všiml jsem si toho až pozděj. Neni to moc, ale chtělo by to vyměnit..Nikde se to nedá sehnat. V té firmě v Kladně jsem nakonec ukecal jednoho člověka, že mi ho pošle..ale zatím nic, tak nevím. Kdyžtak bych se ozval. (cena měla být 122,-Kč) |
|
Back to top |
|
 |
alfah4ns badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 1:50 pm Post subject: kryt, pomoc |
|
|
caute, sem dalsi stastny majitel s68, ale praskl mi po padu na kole kryt displeje, jde nekde vubec sehnat novy predni kryt, nebo nechat spravit bez toho abych to poslal do kladna nebo jel osobne do prahy? (sem z Ostravy) _________________ C35 --> M35i --> ME45 --> nokia 3510i (blééé) --> S55 + DCA-510 + 1,58MB+patche --> S68 + DCA-140 + DCA-110 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|