clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - stale rovnake siemens

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

stale rovnake siemens

Reply to topic     Forum Index -> Siemens
View previous topic :: View next topic  
Author Message
matador88
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 10:23 pm    Post subject: stale rovnake siemens Reply with quote

pani, prisiel na to, ze od s55 su vsetky siemens rovnake.
je to preto, lebo uz mam pol roka po akcii s55 a stale nemam aky telefon zobrat. zistujem, ze davat nejake peniaze za nieco, co sa nevyrovna tomu, co mam (ozrejmim, rozoberiem), je nezmysel.
rozdiely su:
1, design. design sa meni, ale bohuzial vacsinou k horsiemu, pretoze kvoli foto a displejom sa zvacsuju
2, foto, sorry, foto z mobilu je uplne nepouzitelne, neviem naco je fotak, ja foto vobec nechcem, takze je mi len na pritaz kvoli velkosti, takze neviem, ci tato zmena stoji za to. naco mame digitalne fotaky?
3, mp3 presne rovnako ako bod 2, sice sa mi mp3 ako zvonenie pozdava, ale aby som phone pouzival ako mp3 player, to nie. to si radsej kupim nejaky maly prehravac. (i tak mam pda, a nam je to s winampom ina pohoda)
4, pamatova karta. je tam voli bodu 2 a 3, keby nebola, a bolo by tam interne par desiatok mega, tak je vsetko ok
5, displej - ano tu je zmena, ale pochopil som, ze od urciteho displeja je to na telefon dost, nie som proti fajn displeju, len skoda, ze to ide na ukor spotreby, velkosti a ceny. ale ako vravim, dobry displej je lakadlo
6, data - pre toho, kto pouziva mob. net je to dolezite.

nejake rozdiely jasne su, jeden ma v pamati tolko kontaktov, druhy je rychlejsi a pod...

kedze z telefonu tak akurat volam a 3x mesacne poslem sms chcem maly, pekny, bezproblemovy telefon. mam pda, preto tisice funkcii vychadzaju naprazdno. mobilny internet som uz davno zrusil, takze ani to uz nie je take vazne.
na druhej strane chcem niekolko veci, ako auto vyp. telefonu, budik pri vypnutom telefone (je neuveritelne, ze toto stale mnoho telefonov nema), blok klaves jednou klavesou, pritom najlepsie do 100x40x15 a do 90g a najlepsie klasicka konstrukcia Smile ...
takze ako odovodnit potrebu noveho mt? moralne opotrebenie? asi jedine.
takze co co kupit a hlavne naco?. doelzita je velkost. bohuzial v dnesnej dobe je maly telefon jedine vecko, alebo vysuvak. ale stale je tu s55. asi zostanem s nim... uvedeomujeme si, aky je to vlastne dobry telefon?
volakedy to bolo lahsie, telefon prebijal telefon. stare zlate casy...

aky mate na toto vsetko nazor?

prosim, asi nech radsej nepisu ti, co proste z akychkolvek dovodov potrebuju nutne super fotak v mobile a kazdodenne tocia mobilom video Shame on you
Very Happy
vdaka
Back to top
View user's profile Send private message
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

Heh, docela dobrej názor. wink
Dá se s tebou docela souhlasit; mě třeba svého času překvapilo, jak moc je C75 podobná MT50, kterou jsem měl předtím - displej jako vrata, ale v menu naprosto nevyužitý, takže v menu "Přesměrování" na mě zase civěl takový skvost jako "Odch.mn.kr.do", úplně stejně jako na MT50. Very Happy

Jinak ještě slovo do pranice - než jsem se zbavil (za tučné prachy, samozřejmě ) své C75, rozhodoval jsem se mezi S a SXG. V C-čku mi dost chyběl mp3 přehrávač, takže by mi - teoreticky, dle tvého názoru - stačilo S. Jenže pak mi došlo, že S-ko je až moc podobný C-čku (třeba velikostí displeje), takže se mi to dost zdálo jako "hodně malý krok vpřed", brát "podobnej mobil". Přece jen C75 se od MT50 lišila poměrně výrazně.
takže můj názor - telefon střídat teprve po době, za kterou vám ten starý dokázal přirůst k srdci, abyste pak mohli objektivně hodnotit ten nový (který by měl být výrazně lepší než předchozí).
Ale jestli někomu přirostl telefon k srdci tak silně, že ho od něj neoddělí ani tým Jana Pirka nebo klesající cena SXG75, ať si ho klidně nechá. Hand Very Happy

kristus2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 19, 2006 7:34 pm    Post subject: Reply with quote

Já jsem si svoji 5110 a Ericssony T10 taky nechal a 5110 stále docela dost používám. I přesto že technika pokročila vpřed(moje D750i )

(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost

http://portapro.info Stránka o Porta Pro
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Siemens All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum