View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cyber-j mecenáš

3.28 SMM
Příspěvky na SM: 1460,- |
Posted: Mon May 29, 2006 10:18 pm Post subject: M65 procesor stale naplno->vydrz baterky do 20 hodin |
|
|
Mam M65 fw 50,neviem presne po akej operacii, zo dna na den mi zacala nejak rychlo odchadzat baterka, pozrel som si nastavenia (rychle hladanie siete, tam problem nebol) a potom som zistil, ze moj procesor stale pracuje na 104Mhz (servis menu, overlay config,cpu clock), pricom predtym v klude (zablokovana klavesnica, screen saver) mi to ukazovalo menej tusim 26Mhz. Neviem, nejakym patchom to asi nebude, prehral som FW nic, skusil stary fullflash taktiez nepomohlo. Trochu som sa predtym ,,hral,, so servisnym menu, je mozne, ze som tam nieco nastavil? (je tam No52Mhz support, skusal som obe moznosti problem ostal)? Ma niekto s tym skusenost? _________________ M35->ME45i -> M65@CX70 -> M75 ->
Utano Barrier T180 -> Cat B15 |
|
Back to top |
|
 |
johnygrass věrný diskusník

Joined: 18 May 2006 Posts: 409 Location: Náměšť nad Oslavou
2061.00 SMM
|
Posted: Tue May 30, 2006 11:01 am Post subject: |
|
|
asi to bude displejem ňákej dbilní spořič  |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Tue May 30, 2006 11:19 am Post subject: |
|
|
No zkus treba vypnout ty sporice nebo na ploše neměj nějakou animaci to je pak hrozne narocny, ale zkus si treba nastavit osvetleni na 60% a me to pak beha tejden, a taky v tom servisnim menu si to nastav na puvodni hodnoty, nebo zkus tovarni nastavani ale s tim nemam zkusenosti |
|
Back to top |
|
 |
cyber-j mecenáš

3.28 SMM
Příspěvky na SM: 1460,- |
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:16 pm Post subject: |
|
|
uz som to poriesil, zmizlo to samo, nahral som tam stary fullflash. Zo zaciatku to nepomohlo preto, lebo som to sledoval a mobil som mal stale pripojeny na kabli a som zistil, ze ked je pripojeny kabel, procesor stale ide na 104Mhz /clovek sa stale nieco nauci/. Potom som ho zobral ku kamosovi, ze ho tam este otestujem s jeho baterkou /pre istotu/ a po ceste som zistil, ze uz ukazuje 26Mhz. Takze v pohode, skoda, ze neviem cim to bolo, setric som mal digit hodiny, pozadie ziadne. Akurat som mal patch dynamic provider, ale islo to aj v profile c.7 /No patches/ stale na 104. _________________ M35->ME45i -> M65@CX70 -> M75 ->
Utano Barrier T180 -> Cat B15 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|