View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rossoneri kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:16 am Post subject: Rozebrání telefonu |
|
|
Zdravim lidičkové.Mám takový problém tak doufam že mi při řešení pomužete.Totálně mi umřeli šroubky v krytu na S65 ( to znamená,že se v nich šroubovák protáčí,holt jsem šikula ) a tak nejde kryt otevřít.Neznáte někdo nějaký fígl co s tím?případně kolik může stát nový kryt? |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 8:05 am Post subject: Re: Rozebrání telefonu |
|
|
Rossoneri wrote: | Zdravim lidičkové.Mám takový problém tak doufam že mi při řešení pomužete.Totálně mi umřeli šroubky v krytu na S65 ( to znamená,že se v nich šroubovák protáčí,holt jsem šikula ) a tak nejde kryt otevřít.Neznáte někdo nějaký fígl co s tím?případně kolik může stát nový kryt? |
Ááá, koukám, že nejsem sama . Taky jsem ožužlala dva šroubky ve starém M55 a šroubovák Torx č.5 s nimi nechtěl už nic mít . Pomohlo odstranit kousíček plastu kolem šroubku tak, aby do vzniklých zářezů zapadly čelisti malých kleštiček. Zpátky jsem pak nacpala šroubky získané ze synkových hraček
Tak ať se Ti zadaří!
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
------------------------ |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 9:47 am Post subject: |
|
|
Mrkni sem: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=22996 _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|