View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 6:28 pm Post subject: Kam ukládat přes EFS Explorer... ? |
|
|
Jelikož zatím nemám MMC kartu (do týdne si ji samozřejmě chci koupit), zajímal jsem se, jak co nejrychleji do telefonu nahrát obrázky a nějakou tu mp3ku. EFS Explorer je schopnej (třebaže po cca 4,5 minutovým loadingu) do telefonu přes DCA-540 odeslat kolem rovnejch 2 MB za minutu, což mi - v rámci dosavadních možností - stačí .
Ale zjistil jsem, že je problém, kam ty věci ukládat. Ukládání do nejpravděpodobnějších adresářů (Videos, Pictures; jinak je zajímavé, že jsou prázdné!) ve složce brew/user se ukázalo jako liché; v Systému souborů (nebo jak se ten integrovanej manager v telefonu jmenuje) žádná sebemenší změna v počtu obrázků či zvuků.
Snažil jsem se najít, kde jsou v EFS uložený standardní obrázky a zvuky, abych to teda nahrál na to samé místo, ale nenašel jsem je! Pak jsem našel ještě složku nějakých ikon a rámečků, jenže jsem zase nepřišel na to, jak se k ní dostat v telefonu.
Jinak i po restartu telefonu mi tam obrázek, uloženej kdesi v "Pictures" v "brew/user" (a možná ještě trochu dál), zůstal. Jenže jak se k němu dostat? Pak jsem zkoušel IrDA, přišlo mi pomalejší než kabel, ale aspoň k něčemu to bylo. Tedy jen do té chvíle, než jsem si chtěl onen obrázek 2272x1704 prohlédnout. V celoobrazovkovém módu zabírá asi 1/2 plochy displeje a při pokusu o zvětšení "Nelze zvětšit!" 8) _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 4:32 pm Post subject: |
|
|
Tyhle věci radši nahrávej přes klasickej MPM, to je nejlepší.
Jinak jak jsi říkal, že jsi našel ty rámečky a tak. To je složka fs, tu v prohlížeči souborů v telefonu nevidíš. Ale pokud chceš, použij nějaký Java prohlížeš souborů (Nebo například předinstalováný Photo editor) _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 4:34 pm Post subject: |
|
|
Jinak to nefunkční zvětšování velkých obrázků je "normál".
Dělá to i u malých animovaných gif, Jednou jsem nahrál do telefonu gif animaci v rozlišení 320x240 a telefon ji úkázal v rozlišení 240xmálo (neotočil jí) a také nezle zvětšit. _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|