View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fab30 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 9:03 pm Post subject: ### |
|
|
Ahojte prosim vas co to zanamena Musí být aktivované servisní menu a v položce LOGAL vybrát aktivovat Enable ### ako to urobim? ako tie patchy uz mam v mt len neviem ako dalej, dakujem |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:23 am Post subject: Re: ### |
|
|
fab30 wrote: | Ahojte prosim vas co to zanamena Musí být aktivované servisní menu a v položce LOGAL vybrát aktivovat Enable ### ako to urobim? ako tie patchy uz mam v mt len neviem ako dalej, dakujem | http://www.siemensmania.cz/content.php?id=324 tady to máš dobře popsaný. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:58 pm Post subject: |
|
|
Servisní menu se v telefonu objeví po aplikaci patche na servisní menu nebo po zavedení SKEY. Potom ho najdeš v nastavení předvoleb ke klávese (třeba 5->pravý tlačítko->Změnit, pokud na klávese nemáš předvolbu tak třeba 5->Nastav.) pod názvem „Develop. setup“. Tu volbu si nastavíš na nějakou klávesu a v tom servisním menu potom vlezeš do „LOGAL->Možnosti->Enable '###'“.
Když na to klikneš, můžeš se vrátit na hlavní obrazovku, klidně vrátit zpátky to přednastavení klávesy. Pokud máš už aplikovanej patch na ###, tak ti stačí 3x zmáčknout křížek a jsi v native menu.  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
fab30 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 6:23 pm Post subject: |
|
|
Jeeej super funguje, ale ked mam pusteny jimm, a idem do native menu, vytocim niekoho tak jimm sa mi vypne , tie ostatne veci viete naco su tam? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 6:33 pm Post subject: |
|
|
Při spuštěný javě nemůžeš volat nebo spouštět další javu. Ty ostatní věci v servisním menu? Někdo ti tady posílal odkaz na článek ve kterým jsou některý popsaný. Moc bych neradil, aby ses v tom hrabal. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|