clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kam ukládat přes EFS Explorer... ?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kam ukládat přes EFS Explorer... ?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 07, 2006 6:28 pm    Předmět: Kam ukládat přes EFS Explorer... ? Odpovědět s citátem

Jelikož zatím nemám MMC kartu (do týdne si ji samozřejmě chci koupit), zajímal jsem se, jak co nejrychleji do telefonu nahrát obrázky a nějakou tu mp3ku. EFS Explorer je schopnej (třebaže po cca 4,5 minutovým loadingu) do telefonu přes DCA-540 odeslat kolem rovnejch 2 MB za minutu, což mi - v rámci dosavadních možností - stačí .

Ale zjistil jsem, že je problém, kam ty věci ukládat. Ukládání do nejpravděpodobnějších adresářů (Videos, Pictures; jinak je zajímavé, že jsou prázdné!) ve složce brew/user se ukázalo jako liché; v Systému souborů (nebo jak se ten integrovanej manager v telefonu jmenuje) žádná sebemenší změna v počtu obrázků či zvuků.
Snažil jsem se najít, kde jsou v EFS uložený standardní obrázky a zvuky, abych to teda nahrál na to samé místo, ale nenašel jsem je! Pak jsem našel ještě složku nějakých ikon a rámečků, jenže jsem zase nepřišel na to, jak se k ní dostat v telefonu.
Jinak i po restartu telefonu mi tam obrázek, uloženej kdesi v "Pictures" v "brew/user" (a možná ještě trochu dál), zůstal. Jenže jak se k němu dostat? Pak jsem zkoušel IrDA, přišlo mi pomalejší než kabel, ale aspoň k něčemu to bylo. Tedy jen do té chvíle, než jsem si chtěl onen obrázek 2272x1704 prohlédnout. V celoobrazovkovém módu zabírá asi 1/2 plochy displeje a při pokusu o zvětšení "Nelze zvětšit!" Applause 8)

RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle věci radši nahrávej přes klasickej MPM, to je nejlepší.
Jinak jak jsi říkal, že jsi našel ty rámečky a tak. To je složka fs, tu v prohlížeči souborů v telefonu nevidíš. Ale pokud chceš, použij nějaký Java prohlížeš souborů (Nebo například předinstalováný Photo editor)

!> Windows Mobile Downloads <!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak to nefunkční zvětšování velkých obrázků je "normál".
Dělá to i u malých animovaných gif, Jednou jsem nahrál do telefonu gif animaci v rozlišení 320x240 a telefon ji úkázal v rozlišení 240xmálo (neotočil jí) a také nezle zvětšit.

!> Windows Mobile Downloads <!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: