Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: st červen 07, 2006 6:28 pm Předmět: Kam ukládat přes EFS Explorer... ? |
|
|
Jelikož zatím nemám MMC kartu (do týdne si ji samozřejmě chci koupit), zajímal jsem se, jak co nejrychleji do telefonu nahrát obrázky a nějakou tu mp3ku. EFS Explorer je schopnej (třebaže po cca 4,5 minutovým loadingu) do telefonu přes DCA-540 odeslat kolem rovnejch 2 MB za minutu, což mi - v rámci dosavadních možností - stačí .
Ale zjistil jsem, že je problém, kam ty věci ukládat. Ukládání do nejpravděpodobnějších adresářů (Videos, Pictures; jinak je zajímavé, že jsou prázdné!) ve složce brew/user se ukázalo jako liché; v Systému souborů (nebo jak se ten integrovanej manager v telefonu jmenuje) žádná sebemenší změna v počtu obrázků či zvuků.
Snažil jsem se najít, kde jsou v EFS uložený standardní obrázky a zvuky, abych to teda nahrál na to samé místo, ale nenašel jsem je! Pak jsem našel ještě složku nějakých ikon a rámečků, jenže jsem zase nepřišel na to, jak se k ní dostat v telefonu.
Jinak i po restartu telefonu mi tam obrázek, uloženej kdesi v "Pictures" v "brew/user" (a možná ještě trochu dál), zůstal. Jenže jak se k němu dostat? Pak jsem zkoušel IrDA, přišlo mi pomalejší než kabel, ale aspoň k něčemu to bylo. Tedy jen do té chvíle, než jsem si chtěl onen obrázek 2272x1704 prohlédnout. V celoobrazovkovém módu zabírá asi 1/2 plochy displeje a při pokusu o zvětšení "Nelze zvětšit!" 8) _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 4:32 pm Předmět: |
|
|
Tyhle věci radši nahrávej přes klasickej MPM, to je nejlepší.
Jinak jak jsi říkal, že jsi našel ty rámečky a tak. To je složka fs, tu v prohlížeči souborů v telefonu nevidíš. Ale pokud chceš, použij nějaký Java prohlížeš souborů (Nebo například předinstalováný Photo editor) _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 4:34 pm Předmět: |
|
|
Jinak to nefunkční zvětšování velkých obrázků je "normál".
Dělá to i u malých animovaných gif, Jednou jsem nahrál do telefonu gif animaci v rozlišení 320x240 a telefon ji úkázal v rozlišení 240xmálo (neotočil jí) a také nezle zvětšit. _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|