View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
7upka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 7:56 pm Post subject: Ukládání na MMC při posílání přes BT |
|
|
Lidičky sem tak trochu začátečník.nemám datakabel,jelikož mi nejel ale mám bluetooth,potřebuju poradit jak si mám změnit aby mi přes bluetooth telefon ukládal věci na mmc a ne do telefonu.Mockrát díky za radu!!!!
//Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"!; upraveno; jenda.69 |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 10:41 pm Post subject: Re: Ukládání na MMC při posílání přes BT |
|
|
7upka wrote: | Lidičky sem tak trochu začátečník.nemám datakabel,jelikož mi nejel ale mám bluetooth,potřebuju poradit jak si mám změnit aby mi přes bluetooth telefon ukládal věci na mmc a ne do telefonu.Mockrát díky za radu!!!!
//Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"!; upraveno; jenda.69 |
MsvDriveE _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|