View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fab30 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 8:40 pm Post subject: Zvysovanie hlasitosti |
|
|
Ahojte, da sa aby ked mi zacina zvonit mt aby ta hlasitost bola stale od zaciatku maximalna? lebo niekedy ani nepocujem ze m pride SMS... |
|
Back to top |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 8:55 pm Post subject: |
|
|
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=20827 _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Back to top |
|
 |
Buranman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 2:49 pm Post subject: |
|
|
A kdyz se to zde krasne vyresilo, tak by s necim "prispela" take ma malickost ;-)
K veci. Obcas se divam na telefonu (M75) na Southparky. Pruser je ten, ze i na nejmensi hlasitost, kterou mi telefon umozni, mi tyto prehrava az neprijemne hlasite. Se sluchatky to je pro mne nepouzitelne uplne a na hlasity poslech to resim prstem priklopenym k reproduktoru...
Ja vim, ze jedna moznost je, ze ve VirtualDubu ulozim zvukovou stopu, kterou nasledne v jinem programu zeslabim a pak v dalsim programu prekonvertuju na waw a zpatky do Virtual dubu......., ale pochopite, ze tento postup je k pos**ni... Jednodussi by prece bylo vse ztlumit v telefonu pri prehravani, nemam pravdu? Nechapu, proc to jako telefon neumoznuje. Misto toho ma jen ctyri nebo kolik stupnu hlasitosti, ktere maji onu nulovou laťku nastavenu jeste pekne spatne....
Jinak mp3 prehrava solidne, tady je jen problem s temi soubory formatu 3gp.
Predem dekuji za vsechny tipy a odpovedi! |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:09 pm Post subject: |
|
|
nahraj novej fw. tam je těch stpuňů hlasitosti mnohem víc _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:30 pm Post subject: |
|
|
Asi 12 stupňů hlasitosti jinak doporučuji FW13. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
Buranman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 5:47 pm Post subject: |
|
|
Dekuju, panove!
To mi je teda novinka. Ja vzdycky u novych firmwaru sledoval (alespon jednim ockem ;-) ), zdali umoznuje posouvani mp3, pripadne video na cely displej. Ta hlasitost me vzdy tak nejak obesla. Jelikoz jsem s 05kou spokojeny (vim, jsem nenarocny uzivatel MT :-) ), tak jsem nemel duvod, ale nyni se uz duvod naskytl.
Ale na tyto veci su strasny ichtyl... Sice studuju technickou VS, ale s prehranim firmwaru na mne nechodte ;-) Ja se znam... Myslite, ze by mi to v obchode prehrali za tu fw13ku, kdybych rekl? Vidim totiz, ze u M75 v sekci firmware neni fw13 oznacen "eskem", cili oficialnim updatem Siemens. Anebo myslite, ze bych to po nastudovani prislusnych clanku mohl zvladnout aniz bych si odvaril foun?
Dekuji za odpovedi a zaroven se omlouvam za pro vas mozna rutinni otazky, ale sekce firmware je velice neprehledna i s pouzitim funkce "hledat". A v obdobi zkousek nemam prilis casu :-( Vim, jak jste alergicti na tyto rutinni otazky, presto prosim o shovivavost.
Dekuji!
Edit: Kabel mam Mobile action 8730P, kterym fw udajne prehrat lze, takze vidite, ze je to - tak rikajic - jen v me hlave ;-) |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 7:26 pm Post subject: |
|
|
Mno, se siemensáckým update pomalu není co zkazit. Pokud ti nevypnou proud, nesekne se ti počítač nebo si třeba při nahrávání nevytrhneš kabel, tak to bude bez problémů. Stejně tak to je i s WS, ten já mam raději a taky je přes něj fw nahranej za kratší dobu. Jediná jeho nevýhoda je, že není dělanej jako průvodce, takže práce s ním může neznalým dělat problémy.
Jinak přes Siemens update je nahrávání jednoduchý. Připojíš zapnutej telefon a v updatu pořád mačkáš další. Sám si ho najde, vypne, nahraje fw, zapne..  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Buranman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 5:04 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem se k zmene fw dneska odhodlal a nejdrive tam hodil oficialni update fw23 a to byla tragedie. Fotak chcipal, mobil se sam vypinal a po nasilnem ukonceni aplikace (tak v jednom z peti pripadu) sem se nemohl dostat k vlastnim souborum a ani ke karte. Pomohlo jen vypnuti a znovuzapnuti. Tak jsem tam posleze nahodil neoficialni fw13 a muzu rict, ze spokojenost :-) Takze dekuju za rady!
Snad jen, ze v prehravani pres Uplayer mi ta hlasitost nejde tak menit jako pri klasickem prehravani souboru 3gp :-( Nevyresila by to novejsi verze? Tedy pokud vubec je novejsi - ja mam verzi 0.3.
Dekuju! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|