View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wakedown kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:22 pm Post subject: Poblém s USB |
|
|
Stáhl jsem si z SM ovladač na USB po SX1, ale po přepsání koncovky na EXE mi systém ohlásil chybu a vše se mi rozbalilo do kořenového adresáře. Sehnal jsem si ovladače z jiného wbu, ale zas to nefunguje, protože byl špatně napsaný INF soubor.. Můžete mi prosím někdo poradit, jak na to, nebo popř. jestli máte funkční ovladače, byl bych moc rád.... Už se stím pachtím druhý den  |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:19 pm Post subject: |
|
|
a přepsals to na EXE nebo exe?Totiž ny velikosti pismen zalezi _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:21 pm Post subject: |
|
|
A proč přepisuješ koncovku na Exe? Většina věci tady na webu je zabalena do RAR, nebo ZIP, takže pouze rozbalíš, připojíš kabel k PC a k telefonu, a ten si vyžádá ovladač, zadáš cestu kam jsi ho rozbalil a je to.
Ještě záleží na tom, co máš vlastně za kabel a co cheš dělat.
Pro správu dat je jiný ovladač a postup než pro nahrávání patchů a firmware. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:23 pm Post subject: |
|
|
protoze je to tam napsany,ze to ma prepsat,ale proc to ten autor tak udelal? _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:36 pm Post subject: |
|
|
Dej mi konkrténí odkaz, ale pokud to tak je, tak se ti někam rozbalí a postup je stejný jako jsem už psal. Jenom napiš co je to zakabel /originál z balení / a co vlastně chceš dělat? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
wakedown kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:26 pm Post subject: hotovo |
|
|
Jednalo se o pipojeni ve swup módu, ale už se mi to podařilo vyřešit. Po přepsání koncovky na exe v Total commanderu se mi tam dozbalilo pár dll knihoven, ktere jsem pak naházel do systémové složky. A v ovldači z druhého webu jsem našel chybu v textu, kterou jsem odstranil a všechno jede jak má, taže problém je vyřešen.
Děkuji za rady... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|