View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 6:49 pm Post subject: Nejde prehrat FW |
|
|
Zdravim,
po roce pouzivani mam velky problem se svym telefonem (FW15+patche). Zacnu pekne od zacatku... vcera jsem si nahraval aplikaci do founu pres kabel, po uspesnem prekopirovani pres SDS jsem telefon odpojil od datoveho kabelu a hle ikonka na displeji telefonu (takove to co zobrazuje USB) mi tam porad zustala i po tom odpojeni. Rekl jsem si, nic se nedeje. Mel jsem slabou baterku a tak se mi telefon v noci vypl. Rano, kdyz jsem to zjistil strcil jsem foun do nabijecky a nechal nabijet a ted problem...
Kdykoli k telefonu cokoliv pripojim (sluchatka, dat. kabel) tak telefon je ma porad za pripojene i pri odpojeni, coz treba u sluchatek je strasne blbi Zvlast, kdyz mi nekdo vola.
Chtel jsem proto prehrat FW (protoze nekolikery format C:\ nepomohl), ale! Kdyz zamacknu yoistik a zmacknu cer. tl. tak se mi ta klasicka hlaska sice objevi, ale pri pripojeni k PC se nic nedeje. Pritom konektor je urcite dobry jak na dat. kabelu tak v telefonu, protoze s SDS mi to komunikuje, nabijeni jde, sluchatka hrajou.
Poradite mi nekdo? Diky. |
|
Back to top |
|
 |
johnygrass věrný diskusník

Joined: 18 May 2006 Posts: 409 Location: Náměšť nad Oslavou
2061.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 6:57 pm Post subject: |
|
|
nejjednoduší je pokud máš zálohu.Změnit zpět do továrního nastavenní _________________ C65>>S65>>S75>>SXG75 |
|
Back to top |
|
 |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 6:58 pm Post subject: |
|
|
-> protoze nekolikery format C:\ nepomohl... tim jsem myslel trojhmat nebo *#7370# |
|
Back to top |
|
 |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:02 pm Post subject: |
|
|
Tak povedlo se... v podstate se mi to podarilo diky tomu, ze jsem telefon prepl do FW prehravaci modu az kdyz jsem ho mel pripojeny na kabelu. Jinak mi ho PC proste nenasel, diky za rady  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|