View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
deltacarli kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 6:03 pm Post subject: Velikost znaků - telefoních čísel v Kontaktech |
|
|
Teda nevím jestli to není úplně banální, ale dá se zvětšit velikost znaků v Kontaktech? Já ty blechy skoro nepřečtu a to si myslím, že displej je u SX1 dost velký. Zlatý ME45 tam jsem točíslo viděl z 1 metru? Dík za zprávy. Hledal jsem ale nenašel. Mám FW 15.  |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
Já si myslim,že sou dost velký  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
deltacarli kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 6:15 pm Post subject: |
|
|
Teda to si snad děláš srandu, myslíš to vážně? Menší písmenka nebo číslice se snad nedaj ani zobrazit výška 2mm a celé číslo 15 mm na displeji 35x45 mm to je teda výsměch. Chtěl jsem radu, názor beru ale slepej ještě nejsem a tohle je opravdu malý. Dík. |
|
Back to top |
|
 |
MW-201 badatel

Joined: 09 May 2004 Posts: 110 Location: Planeta Země (Brno)
268.62 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 7:46 pm Post subject: |
|
|
deltacarli wrote: | Teda to si snad děláš srandu, myslíš to vážně? Menší písmenka nebo číslice se snad nedaj ani zobrazit výška 2mm a celé číslo 15 mm na displeji 35x45 mm to je teda výsměch. Chtěl jsem radu, názor beru ale slepej ještě nejsem a tohle je opravdu malý. Dík. |
Zkus si tam nahrát jinej font-s většíma písmenama.
Ja jsem teda zatim narazil jen na font s ještě menšima  _________________ Usmívejte se :-), bude hůř! A hlavně aby nebyla válka! |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
MW-201 wrote: | deltacarli wrote: | Teda to si snad děláš srandu, myslíš to vážně? Menší písmenka nebo číslice se snad nedaj ani zobrazit výška 2mm a celé číslo 15 mm na displeji 35x45 mm to je teda výsměch. Chtěl jsem radu, názor beru ale slepej ještě nejsem a tohle je opravdu malý. Dík. |
Zkus si tam nahrát jinej font-s většíma písmenama.
Ja jsem teda zatim narazil jen na font s ještě menšima  |
To mu nepomůže protože fonty změní jenom něco a zrovna tohle ne. _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
tedy uprimne - jestli mas takove potize se zrakem, ze nezvladnes precist ono pismo, tak sis mel vybrat jiny mobil, nezli SX1. Ja osobne mam HODNE spatne oci (16.5Dioptrii-bezesrandy) a pismenka bez problemu prectu, naopak, mam zmensene fonty - vleze se mi vic na display _________________
(r)evolution:
Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 10:07 am Post subject: |
|
|
guiksilver wrote: | To mu nepomůže protože fonty změní jenom něco a zrovna tohle ne. | Niekto si nepozrel cely Easy GDR Creator, ze? Da sa tam nastavit aj velkost, len problem je stale ten ze vo fontoch nesedia specialne znaky. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 3:31 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | guiksilver wrote: | To mu nepomůže protože fonty změní jenom něco a zrovna tohle ne. | Niekto si nepozrel cely Easy GDR Creator, ze? Da sa tam nastavit aj velkost, len problem je stale ten ze vo fontoch nesedia specialne znaky. |
Já vim,že se tam dá zvětšil velikost,ale nedá se zvětšit pro seznam  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
deltacarli kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 3:46 pm Post subject: Prostě a jednoduše to teda asi nejde co? |
|
|
Co chci je najet na kontakt a vidět slušně číslo, text jako Mobil, Adresa ... je tučně a hezky čitelně - proč?, když jediný co někomu chci přečíst je to číslo, který je tam jam pidi blecha 9 míst dohromady, kdyby aspoň oddělený po třech ne to ne - to mně teda fakt vadí a moc. Přímo se mi zdá, že to někdo snad ani neviděl v praxi, co to programoval. Díky všem co mají stejný pohled na věc, třeba se najde někdo kdo se nad tím zamyslí a najde řešení - díky.  _________________ Delta čárlí, OK. Nejsem orel.
Last edited by deltacarli on Sat Jul 02, 2005 6:46 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 6:32 pm Post subject: Re: Prostě a jednoduše to teda asi nejdeco? |
|
|
deltacarli wrote: | Co chci je najet na kontakt a vidět slušně číslo, text jako Mobil, Adresa ... je tučně a hezky čitelně - proč? | Mě to nijak moc nevadí, ale taky to nechápu Co by ti jedině mohlo pomoci je najet na kontakt, vytočit číslo a pokud nemáš žádné nastavené jako primární, tak se ti objeví "rolovací" seznam všech čísel se zkráceným popiskem... Jiné řešení asi nebude
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
lion rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 10:50 pm Post subject: |
|
|
A nebo otevřít kontakt a dát Možnosti > Upravit. Tam je písmo větší. _________________ Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche |
|
Back to top |
|
 |
deltacarli kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 9:49 pm Post subject: [color=red]Fonty - tak jak jsme na tom po roce?[/color] |
|
|
Stále mám SX1 a stále se trápím s malými fonty v tel. seznamu.
Udělal někdo něco aby to bylo hezky velký? Dík za odpovědi.
deltacarli wrote: | Co chci je najet na kontakt a vidět slušně číslo, text jako Mobil, Adresa ... je tučně a hezky čitelně - proč?, když jediný co někomu chci přečíst je to číslo, který je tam jam pidi blecha 9 míst dohromady, kdyby aspoň oddělený po třech ne to ne - to mně teda fakt vadí a moc. Přímo se mi zdá, že to někdo snad ani neviděl v praxi, co to programoval. Díky všem co mají stejný pohled na věc, třeba se najde někdo kdo se nad tím zamyslí a najde řešení - díky.  |
_________________ Delta čárlí, OK. Nejsem orel. |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 6:21 am Post subject: Re: [color=red]Fonty - tak jak jsme na tom po roce?[/color] |
|
|
deltacarli wrote: | Stále mám SX1 a stále se trápím s malými fonty v tel. seznamu.
Udělal někdo něco aby to bylo hezky velký? Dík za odpovědi.
|
Myslim, ze Lukasisko experimentoval prave s tymto. Ale nakoniec sa na to vybodol. Font obsahuje v sebe niekolko velkosti, Lukasisko zmenil tu cast ktora sa pouziva na zobrazenie telefonneho cisla, ale potom zistil, ze sa tato velkost pouziva aj inde a tam to vyzeralo zle, tak sa vratil k povodnemu fontu. Ale ak neveris, skus mu napisat "Sukromnu spravu" a ak este ma niekde ten font tak ti ho mozno posle. Alebo si sprav vlastny. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 7:56 am Post subject: Re: [color=red]Fonty - tak jak jsme na tom po roce?[/color] |
|
|
Sirus wrote: |
Myslim, ze Lukasisko experimentoval prave s tymto. Ale nakoniec sa na to vybodol. Font obsahuje v sebe niekolko velkosti, Lukasisko zmenil tu cast ktora sa pouziva na zobrazenie telefonneho cisla, ale potom zistil, ze sa tato velkost pouziva aj inde a tam to vyzeralo zle, tak sa vratil k povodnemu fontu. Ale ak neveris, skus mu napisat "Sukromnu spravu" a ak este ma niekde ten font tak ti ho mozno posle. Alebo si sprav vlastny. |
Jj, viz:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=15269&postdays=0&postorder=asc&start=15

Last edited by jiji2004 on Wed Jun 21, 2006 8:10 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
deltacarli kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 7:57 am Post subject: Fonty, fonty |
|
|
Diky Sirius, co se dá dělat. _________________ Delta čárlí, OK. Nejsem orel. |