clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Velikost znaků - telefoních čísel v Kontaktech

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Velikost znaků - telefoních čísel v Kontaktech
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
deltacarli
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 6:03 pm    Post subject: Velikost znaků - telefoních čísel v Kontaktech Reply with quote

Embarassed Teda nevím jestli to není úplně banální, ale dá se zvětšit velikost znaků v Kontaktech? Já ty blechy skoro nepřečtu a to si myslím, že displej je u SX1 dost velký. Zlatý ME45 tam jsem točíslo viděl z 1 metru? Dík za zprávy. Hledal jsem ale nenašel. Mám FW 15. Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

Já si myslim,že sou dost velký Confused
deltacarli
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 6:15 pm    Post subject: Reply with quote

d'oh! d'oh! d'oh! Teda to si snad děláš srandu, myslíš to vážně? Menší písmenka nebo číslice se snad nedaj ani zobrazit výška 2mm a celé číslo 15 mm na displeji 35x45 mm to je teda výsměch. Chtěl jsem radu, názor beru ale slepej ještě nejsem a tohle je opravdu malý. Dík.
Back to top
MW-201
badatel
badatel

268.62 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

deltacarli wrote:
d'oh! d'oh! d'oh! Teda to si snad děláš srandu, myslíš to vážně? Menší písmenka nebo číslice se snad nedaj ani zobrazit výška 2mm a celé číslo 15 mm na displeji 35x45 mm to je teda výsměch. Chtěl jsem radu, názor beru ale slepej ještě nejsem a tohle je opravdu malý. Dík.

Zkus si tam nahrát jinej font-s většíma písmenama.
Ja jsem teda zatim narazil jen na font s ještě menšima

guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 8:04 pm    Post subject: Reply with quote

MW-201 wrote:
deltacarli wrote:

Zkus si tam nahrát jinej font-s většíma písmenama.
Ja jsem teda zatim narazil jen na font s ještě menšima

To mu nepomůže protože fonty změní jenom něco a zrovna tohle ne.

AndyS
pisatel
pisatel

670.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

tedy uprimne - jestli mas takove potize se zrakem, ze nezvladnes precist ono pismo, tak sis mel vybrat jiny mobil, nezli SX1. Ja osobne mam HODNE spatne oci (16.5Dioptrii-bezesrandy) a pismenka bez problemu prectu, naopak, mam zmensene fonty - vleze se mi vic na display

(r)evolution:

Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 02, 2005 10:07 am    Post subject: Reply with quote

guiksilver wrote:
Niekto si nepozrel cely Easy GDR Creator, ze? wink Da sa tam nastavit aj velkost, len problem je stale ten ze vo fontoch nesedia specialne znaky.

For Blood is Life...
Back to top
guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PostPosted: Sat Jul 02, 2005 3:31 pm    Post subject: Reply with quote

diablo wrote:
guiksilver wrote:
Niekto si nepozrel cely Easy GDR Creator, ze? wink Da sa tam nastavit aj velkost, len problem je stale ten ze vo fontoch nesedia specialne znaky.

Já vim,že se tam dá zvětšil velikost,ale nedá se zvětšit pro seznam wink

deltacarli
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 02, 2005 3:46 pm    Post subject: Prostě a jednoduše to teda asi nejde co? Reply with quote

Dancing Co chci je najet na kontakt a vidět slušně číslo, text jako Mobil, Adresa ... je tučně a hezky čitelně - proč?, když jediný co někomu chci přečíst je to číslo, který je tam jam pidi blecha 9 míst dohromady, kdyby aspoň oddělený po třech ne to ne - to mně teda fakt vadí a moc. Přímo se mi zdá, že to někdo snad ani neviděl v praxi, co to programoval. Díky všem co mají stejný pohled na věc, třeba se najde někdo kdo se nad tím zamyslí a najde řešení - díky. Rolling Eyes

Last edited by deltacarli on Sat Jul 02, 2005 6:46 pm; edited 1 time in total
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 02, 2005 6:32 pm    Post subject: Re: Prostě a jednoduše to teda asi nejdeco? Reply with quote

deltacarli wrote:
Dancing Co chci je najet na kontakt a vidět slušně číslo, text jako Mobil, Adresa ... je tučně a hezky čitelně - proč?
Mě to nijak moc nevadí, ale taky to nechápu Think Co by ti jedině mohlo pomoci je najet na kontakt, vytočit číslo a pokud nemáš žádné nastavené jako primární, tak se ti objeví "rolovací" seznam všech čísel se zkráceným popiskem... Jiné řešení asi nebude Eh?

W.I.KING
Back to top
lion
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 02, 2005 10:50 pm    Post subject: Reply with quote

A nebo otevřít kontakt a dát Možnosti > Upravit. Tam je písmo větší.
deltacarli
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 9:49 pm    Post subject: [color=red]Fonty - tak jak jsme na tom po roce?[/color] Reply with quote

d'oh! Stále mám SX1 a stále se trápím s malými fonty v tel. seznamu.
Udělal někdo něco aby to bylo hezky velký? Dík za odpovědi.
Hand
deltacarli wrote:
Dancing Co chci je najet na kontakt a vidět slušně číslo, text jako Mobil, Adresa ... je tučně a hezky čitelně - proč?, když jediný co někomu chci přečíst je to číslo, který je tam jam pidi blecha 9 míst dohromady, kdyby aspoň oddělený po třech ne to ne - to mně teda fakt vadí a moc. Přímo se mi zdá, že to někdo snad ani neviděl v praxi, co to programoval. Díky všem co mají stejný pohled na věc, třeba se najde někdo kdo se nad tím zamyslí a najde řešení - díky. Rolling Eyes

Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Wed Jun 21, 2006 6:21 am    Post subject: Re: [color=red]Fonty - tak jak jsme na tom po roce?[/color] Reply with quote

deltacarli wrote:
d'oh! Stále mám SX1 a stále se trápím s malými fonty v tel. seznamu.
Udělal někdo něco aby to bylo hezky velký? Dík za odpovědi.

Myslim, ze Lukasisko experimentoval prave s tymto. Ale nakoniec sa na to vybodol. Font obsahuje v sebe niekolko velkosti, Lukasisko zmenil tu cast ktora sa pouziva na zobrazenie telefonneho cisla, ale potom zistil, ze sa tato velkost pouziva aj inde a tam to vyzeralo zle, tak sa vratil k povodnemu fontu. Ale ak neveris, skus mu napisat "Sukromnu spravu" a ak este ma niekde ten font tak ti ho mozno posle. Alebo si sprav vlastny.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 21, 2006 7:56 am    Post subject: Re: [color=red]Fonty - tak jak jsme na tom po roce?[/color] Reply with quote

Sirus wrote:

Myslim, ze Lukasisko experimentoval prave s tymto. Ale nakoniec sa na to vybodol. Font obsahuje v sebe niekolko velkosti, Lukasisko zmenil tu cast ktora sa pouziva na zobrazenie telefonneho cisla, ale potom zistil, ze sa tato velkost pouziva aj inde a tam to vyzeralo zle, tak sa vratil k povodnemu fontu. Ale ak neveris, skus mu napisat "Sukromnu spravu" a ak este ma niekde ten font tak ti ho mozno posle. Alebo si sprav vlastny.

Jj, viz:
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=15269&postdays=0&postorder=asc&start=15

Last edited by jiji2004 on Wed Jun 21, 2006 8:10 am; edited 1 time in total
Back to top
deltacarli
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 21, 2006 7:57 am    Post subject: Fonty, fonty Reply with quote

Diky Sirius, co se dá dělat.
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum