Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vojtěch Roček kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 7:28 pm Předmět: Nejde nainstalovat IrDA adaptér |
|
|
Koupil jsem v cybexu IrDA adaptér. A potřebuji nainstalovat k počítači. Píše mi to že je požadován soubor irstusb.sys z disku, který tak ovšem není. Nevíte kde je chyba? Dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
night.wish začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 7:30 pm Předmět: Re: Nejde nainstalovat IrDA adaptér |
|
|
Vojtěch Roček napsal: | Koupil jsem v cybexu IrDA adaptér. A potřebuji nainstalovat k počítači. Píše mi to že je požadován soubor irstusb.sys z disku, který tak ovšem není. Nevíte kde je chyba? Dík |
jaky maš OS? neni to třeba na instalačnim disku operačniho systemu? nebo se zkus podivat v system 32, windows, nebo někde na pevném disku... někdy ty požadované soubory jsou už zašite někde v systému. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 7:32 pm Předmět: |
|
|
jo mám Windovs XP. _________________ Vojta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
night.wish začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 7:34 pm Předmět: |
|
|
Vojtěch Roček napsal: | jo mám Windovs XP. |
Zkoušel jsi hledat ten soubor jestli není na systémovém oddilu někde? když ne, tak se podívej na stranky vyrobce. Určitě by tam měl mít nějaké ovladače. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheRaduxs kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 8:09 pm Předmět: Zkus CD |
|
|
Zdravim,mel jsem podobny problem.Zkus tento soubor vyhledat na CD s ovladači přes WIndows - Start - Hledat - a tam napis nazev toho *.sys a dej hledat jen v jednotce CD-ROm.Tohle pomohlo aspon me.Jestli tam bude mas vyhrano - jen si zapamatujes cestu kde se soubor na CD nachazi a pak ho pres tu otravnou varovnou tabulku najdes.Pokud tam vsak nebude,skus soubor stáhnout z internetu přes P2P programy - ale to není ověřené.Jedna se nejspis o soubor ve kterem jsou uchovany soubory o OS. _________________ TheRaduxs |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheRaduxs kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 8:11 pm Předmět: CD |
|
|
Myslím CD s ovladači co jsi dostal k tomu Irda adapteru, aby jsme si rozumeli.Nebo zkus oficiální webovky výrobce možná tam bude na stažení ovladač možná..... _________________ TheRaduxs |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
Našel jsem to. Ale teď mi píše že je třeba mít nějaké soubory z Service Pack 2 v IE a to tam nemám. Na stránkách IE píší, že to jde stahnout ale je třeba IE 5 a vyšší ten nemam a CD taky ne. má cenu skoušet s tim něco dělat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
night.wish začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 8:16 pm Předmět: |
|
|
Vojtěch Roček napsal: | Našel jsem to. Ale teď mi píše že je třeba mít nějaké soubory z Service Pack 2 v IE a to tam nemám. Na stránkách IE píší, že to jde stahnout ale je třeba IE 5 a vyšší ten nemam a CD taky ne. má cenu skoušet s tim něco dělat. |
Jestli máš Windows Xp tak máš Internet Explorer 6... teda pokud jsi ho neodinstaloval  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 8:23 pm Předmět: |
|
|
Mam tam IE 1.4.1.12 a doteď mi to bylo jedno protože používam mozillu.
IE 6 tam není. nevim proč |
|
Návrat nahoru |
|
 |
night.wish začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 8:26 pm Předmět: |
|
|
Vojtěch Roček napsal: | Mam tam IE 1.4.1.12 a doteď mi to bylo jedno protože používam mozillu.
IE 6 tam není. nevim proč |
Tak standardně Internet Explorer v Windowsech je, ale když, tak si ho zkus stahnout někde (ze stranek microsoftu) nebo nějakeho jineho serveru se softem. Mužeš si pak nastavit mozillu jako default, takže nepoznáš, že máš IE (akorat ti zabere více mista) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snido kolemjdoucí
Založen: 28. 05. 2006 Příspěvky: 25 Bydliště: okolie Kosic(SVK)
1.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 7:51 pm Předmět: |
|
|
ahoj,mam podobny problem.tiez som si kupil irda adapter.v obchode mi povedali ze software k tomu si musim stiahnut na oficialnej stranke siemens pretoze na cd nieje soft k mojmu modelu(CX65).lenze na tej stranke ten soft neviem najst myslim ze tam ani nieje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: po srpen 28, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
re: Snido
Dobrý predajca buď dodá aj drivre, alebo v návode je link na stiahnutie.
Možno Ti pomôžu drivere z SM http://www.siemensmania.cz/drivery.php |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M4jco rozumbrada

990.71 SMM
|
Zaslal: so září 30, 2006 4:09 pm Předmět: |
|
|
No tak to mas smolu.Skus sa pozret na oficialne stranky alebo to chod reklamovat.A ked ani to nepomoze hod im to o hlavu  _________________ Newer, better, simpler, shiner and much more better!
Check out my new web www.m4jco.net and write some
nice comments or help me with making that web  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|