View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
GRACHUS začátečník

Joined: 10 Nov 2005 Posts: 41 Location: BRNO,to je to město
61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 11:08 am Post subject: S88 fw 1.31 |
|
|
Něco jsem o něm našel a prej by mel už přehrávat video na celý displej,vite o něm někdo něco?Ale na stáhnutí nikde nic.Možná je to jenom fake. _________________ Siemens M75
Motorola V360
SE K750i |
|
Back to top |
|
 |
liborse začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 6:39 pm Post subject: |
|
|
A kde jsi o tom četl? Máš odkaz, kde o tom psali?? :o
Radil jsem se s Googlem a přeci jen jsem našel dvě zmíňky - kdesi na německém internetu se na tento fw někdo ptal a pak mi to vyjelo ještě jednu čínskou stránku - abych to přelouskal nemám sílu - takovej borec nejsem - i ty ruský stránky nějak skousnu, ačkoliv neumím rusky ani A.
Kdyby ten novej fw uměl třeba fotky zvětšovat i více než na obrazovku (v "normálním" prohlížeči - ne jen v režimu fotoaparátu - jako to má třeba S75, tam to funguje OK), to bych byl radši, než video na celém display (fuj, ta pixelizace ) |
|
Back to top |
|
 |
GRACHUS začátečník

Joined: 10 Nov 2005 Posts: 41 Location: BRNO,to je to město
61.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 1:17 pm Post subject: |
|
|
Byla to jedna čínská stránka..Ty fotky me taky štvou ale ja raději to video. :o _________________ Siemens M75
Motorola V360
SE K750i |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|