Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Happy-Gilmore kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 10:03 am Předmět: Jeden mobil jede a druhy ne |
|
|
Zdravim vas panove!!! hej hosi mam takovy mensi problem :-( Mam mobil M65 a jakoze jak ho napojim na kabel s PC tak mi jede v poho, ale jak napojim mobil od kamosky (ma M65) tak mi hned vyhodi PC hlasku ze byl nalezen novy hardware a nechce mi ani MPM mobil vubec prijmout. Nevite cim by to mohlo byt???
Dik predem za kladnou odpoved.
Happy-Gilmore |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 10:06 am Předmět: |
|
|
Ten kabel je DCA-540, že?
Tak až to bude chtít ovladače, tak ručně najdi ty, jak by měli být ve složce Mobile phone manager\driver\USB-serial (nebo je zkus nainstalovat před tim tim instalátorem) _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 10:08 am Předmět: rr |
|
|
No aj envim co to ej za kabel. My sme si ho udelali s chlapama v praci. Nekde sme na to nasli schema na netu. Ale jinak dik vyskousim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 10:12 am Předmět: |
|
|
Tak dik hosi uz mi to jede |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|