Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 2:52 pm Předmět: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
5862.50 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 4:04 pm Předmět: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
petricak napsal: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Jestlize tak delal bez vedomi druheho je to Bluesnarfing = neeticke, neslusne, trestne => pryc... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 4:48 pm Předmět: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
koscik napsal: | petricak napsal: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Jestlize tak delal bez vedomi druheho je to Bluesnarfing = neeticke, neslusne, trestne => pryc... |
ne ne ne!jde o to ze ten ke kteremu se pripojujete to musi schvalit kodem ktery si navzajem zadate...neucini-li tak spojeni se neuzkutecni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dawdler kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 6:36 pm Předmět: |
|
|
Tuto funkci zrejme S65 nepodporuje, taky me to stve. T630 se v poho pripoji a muze stahovat fotky, java hry atd. a moje S65 (fw25) nic. Snad novy FW. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 6:54 pm Předmět: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
petricak napsal: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Žádnej file manager na dálkový prohlížení neznám (i když může existovat nějakej javovej;) Řekl bych, že ten tvůj kamoš to měl v javě, protože se mi nezdá, že by T630 měla něco takovýho integrovanýho:/ No a posílat si můžete oba třeba přes infrák, což už jsi asi zjistil;) Přes BT bych řekl, že to půjde taky (stejným způsobem jako přes infra), ale nevim jestli to má S65ka v kontextový nabídce:/ Jinak pokud se někomu nechceš nabořit do mobilu, tak takovej file manager pro dálkový přenosy se mi zdá jako zbytečnost. _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 7:12 pm Předmět: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
bkf.1 napsal: | petricak napsal: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Žádnej file manager na dálkový prohlížení neznám (i když může existovat nějakej javovej;) Řekl bych, že ten tvůj kamoš to měl v javě, protože se mi nezdá, že by T630 měla něco takovýho integrovanýho:/ No a posílat si můžete oba třeba přes infrák, což už jsi asi zjistil;) Přes BT bych řekl, že to půjde taky (stejným způsobem jako přes infra), ale nevim jestli to má S65ka v kontextový nabídce:/ Jinak pokud se někomu nechceš nabořit do mobilu, tak takovej file manager pro dálkový přenosy se mi zdá jako zbytečnost. |
jasny neni problem siemens ma nabidku poslat pres IRDA BT atd..ale slo o to proste vlizt si do obrazku a sosnout si fotky atd...je to pohodlnejsi...
opakuji uz po2. neopravneny pristup nelze jelikoz musi oba dva zadat heslo pro pripojen a nelze v telefonu mazat pouze jen kopirovat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 8:21 pm Předmět: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
petricak napsal: | bkf.1 napsal: | petricak napsal: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Žádnej file manager na dálkový prohlížení neznám (i když může existovat nějakej javovej;) Řekl bych, že ten tvůj kamoš to měl v javě, protože se mi nezdá, že by T630 měla něco takovýho integrovanýho:/ No a posílat si můžete oba třeba přes infrák, což už jsi asi zjistil;) Přes BT bych řekl, že to půjde taky (stejným způsobem jako přes infra), ale nevim jestli to má S65ka v kontextový nabídce:/ Jinak pokud se někomu nechceš nabořit do mobilu, tak takovej file manager pro dálkový přenosy se mi zdá jako zbytečnost. |
jasny neni problem siemens ma nabidku poslat pres IRDA BT atd..ale slo o to proste vlizt si do obrazku a sosnout si fotky atd...je to pohodlnejsi...
opakuji uz po2. neopravneny pristup nelze jelikoz musi oba dva zadat heslo pro pripojen a nelze v telefonu mazat pouze jen kopirovat |
Sony Ericsson standartne podporuje "prehrabavanie" sa v inych mobiloch... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 8:58 pm Předmět: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
maskot napsal: | petricak napsal: | bkf.1 napsal: | petricak napsal: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Sony Ericsson standartne podporuje "prehrabavanie" sa v inych mobiloch... | nj ale jak udelat aby to dokazal i s65? nebo jestli je nejakej JAVOVEJ prehrabovac  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sedlik15 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 04, 2006 10:22 am Předmět: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
bkf.1 napsal: | petricak napsal: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Žádnej file manager na dálkový prohlížení neznám (i když může existovat nějakej javovej;) Řekl bych, že ten tvůj kamoš to měl v javě, protože se mi nezdá, že by T630 měla něco takovýho integrovanýho:/ No a posílat si můžete oba třeba přes infrák, což už jsi asi zjistil;) Přes BT bych řekl, že to půjde taky (stejným způsobem jako přes infra), ale nevim jestli to má S65ka v kontextový nabídce:/ Jinak pokud se někomu nechceš nabořit do mobilu, tak takovej file manager pro dálkový přenosy se mi zdá jako zbytečnost. | oni to mají všechny sony ericssony s bluetoothem, ae na siemensi to neni, ja si musim jenom hlídat abych si s nikym nedával důveryhodnost, a přes infrák to nejde u nikoho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|