View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:45 pm Post subject: Synchronizace v Otlooku je ok až na povolení. |
|
|
Dokopal jsem Otlook i SDS k tomu ,že je sinchronizace naprosto v pořádku.Jediné co mě vadí je neustále ptaní se ze strany Outlooku na povolení k šáhnutí si ze strany MT na kontakty.Nevíte někdo kde se nachází vypnutí tohoto omezení ?? Prolezl jsem ho snad celej a nic. Akorát je tam možnost k povolení a to buť na 1,3,5,10 minut .To mne naba.V nápovědě je že v případě kliknutí na ano by se mělo vytvořit pravidlo a měl by být klik.Jenže ono ouha nic se neděje.Určitě to bude v nastavení buť Outlooku nebo Avastu.Koukal jsem ,že při zpuštění Outlooku se spouští nějaký plugin AVAST k ochraně Outlooku.Ale jak na to přijít . _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
Miroslav Šůs řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:50 pm Post subject: |
|
|
No nevim, co presne myslis, ale ja nemam avasta a stejne se porad pta. Je to zabezpeceni ve win.  _________________ C25 -> C35i -> C45 -> M55 -> MC60 -> CX65 -> SXG75(fw22) + 1GB RS-MMC + IMS 700 + HHB 700 + S75(fw40) na porovnani |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:51 pm Post subject: |
|
|
Dela to Outlook a to uplne zamerne a nevypnutelne.
Podekuj Mrkwousoftu.
ps: hledal jsem i jestli se to da vypnout editaci registru a nenasel jsem.
UP: Odmenim toho kdo pride na to jak to vypnout :-)
UP2: Jako odmenu nabizim HF x55-x75 (obyc nove), nebo kabel DCA-540, nebo nejaky veci z toho co tu mam dle vlastniho vyberu. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB
Last edited by Mio on Sun Jul 09, 2006 7:01 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:55 pm Post subject: |
|
|
Já taky odměním.Koho koli.Čím koli. Jenže nic nemám . Ale nikomu to prosím neříkejte. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 4:42 am Post subject: |
|
|
No určitě si "gfmnb" zaslouží odměnu za prošťárání internetu.A nakopnutí mne.Když jsem ten prograámek zkoušel tak mě bylo divný že musím stále klikat.Vykopl jsem ho a zkoušel jsem klikat na ano sám.Bylo to dlouhé,ale skončilo to.Proklikal jsem se až ke zmizení potvrzovacího okna a při další synchronizaci to bylo už ok.Při množství kontaktů jsem myslel že mě ten prst upadne.No teť jsem to pro jistotu zkusil znova.Agenda i Contact synchronizace proběhla bez jediného dotazu ze strany Outlooku.Zdánlivě se nic neděje při klikání na ano ,ale asi se opravdu vytváří pravidlo pro každý samostatný kontakt.Clyckyes jsem i odinstaloval.Už před tím. _________________ RIDDICK
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 7:58 am Post subject: |
|
|
Sakra chlopi, používám synchronizaci již dlouho, ale vůbec nevím co máte na mysli , po mě to nikdy žádný potvrzování nechtělo (používám MPM). Divný
Jinak zajímalo by mě jestli se vám synchronizuje zařazení kontaktů do skupin. Mě to nechodí a dost mi to s***...
** Upravene. Nepouzivaj zbytocne citacie. Sirus **
Edit > ok 
Last edited by jiji2004 on Tue Jul 11, 2006 8:17 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 11:37 am Post subject: |
|
|
Ne tak to mě taky nejde.Do těch skupin.Zkoušel jsi i nadefinovat na slovo stejný skupiny co mám v MT v Outlooku a nic. _________________ RIDDICK
|
 |
|