clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 a JIMM

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 a JIMM
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 11, 2006 12:05 pm    Post subject: S75 a JIMM Reply with quote

Vím, že se to tady řešilo nesčetněkrát. Taky jsem dva dny strávil pročítáním fóra, ale nenašel jsem (nebo přehlédl?) řešení...
Mám S75, stáhl jsem si Jimm verzi 0.4.1 v češtině. Po jednom dni nervů s nastavováním připojení se konečně připojím. Ale odešlu v JIMMu jednu, maximálně dvě zprávy a zahlásí známou chybu 120.
V telefonu ve výměně dat v záložce NAP jsem "dobu do přerušení" nastavil už různou - od několik set až do nuly. A stejně to po chvilce vždycky zahlásí tu chybu. V čem může být problém? Verzí Jimma pro S75?
Operátora mám Vodafone.
Back to top
View user's profile Send private message
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 11, 2006 1:52 pm    Post subject: Re: S75 a JIMM Reply with quote

v tyhle verzi jimma se neda nastavit "Keep packet interval" na 29 misto puvodnich 120... alespon myslim. stahni si jinou verzi, kde to jde nastavit, jinak s tim nic nenadelas.
Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 11, 2006 2:31 pm    Post subject: Reply with quote

Ano, je pravda, že v této verzi se to nastavit nedá. A četl jsem v jiných příspěvcích, že by to mohlo být ono. No doufal jsem v jinou odpověď Smile Anglicky docela dobře umím, ale prostě si potrpím na češtinu Whistle Nedá se nic dělat, zkusím stáhnout novější verzi Smile
Back to top
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 11, 2006 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

Jj, je potřeba novější verze a změna Keep Packet Interval na nejvýš 29. U té verze, kde není možnost to změnit, je potřeba postupovat přes nějaký hex editor a změnit tam hodnotu přes něj->tedy rozbalit aplikaci (jar prejmenovat na zip), editovat konfigurační soubor, jehož jméno si teď z fleku nepamatuju, v hexeditoru a v něm zaměnit řetězec C8 na 1D, uložit a zpět zabalit do zipu->jaru. Mám to odzkoušeno na své S75 a funguje to. Stejně jsem ale nakonec na Jimma zanevřel a přešel jsem na Bombus, jako uživateli Colibry mi Bombus vyhovuje mnohem víc než Jimm...

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 11, 2006 5:04 pm    Post subject: Reply with quote

Stáhl jsem si novější verzi a snad by to mohlo fungovat... Shhh Každopádně připojení vydrželo víc jak minutu. Raději jsem vzal jinou verzi než provést to, co jsi popsal. Jsem to ani nepochopil, natož abych to provedl Laughing Zatím díky. Musím později otestovat, jestli to fakt vydrží.
Back to top
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 10:33 am    Post subject: Reply with quote

Kaprik wrote:
Stáhl jsem si novější verzi a snad by to mohlo fungovat... Shhh Každopádně připojení vydrželo víc jak minutu. Raději jsem vzal jinou verzi než provést to, co jsi popsal. Jsem to ani nepochopil, natož abych to provedl Laughing Zatím díky. Musím později otestovat, jestli to fakt vydrží.

Mam verzi 0.4.3. a fubguje bez problemu... wink

carnero
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 9:34 am    Post subject: Reply with quote

pecaIII wrote:
Kaprik wrote:

Mam verzi 0.4.3. a fubguje bez problemu... wink

0.5RC5 funguje jeste lepe... 0.4.3 mi velmi casto vyhazovala chybu pri pripojovani, od 0.5RC5 jsem nevidel zadnou chybu uz asi tyden (cca. 3 hodiny denne online).

Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 10:12 am    Post subject: Reply with quote

Tak, bez problémů mně Jimm fungoval několik týdnů. A teď se tam nepřipojím a nepřipojím. Nevíte něco o tom, že by se třeba nějak změnilo nastavení? Já nevím, třeba port nebo tak... Brouzdání po netu mně funguje bez problémů.
Back to top
Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 10:14 am    Post subject: Reply with quote

Ještě pro doplnění, hlásí to pořád dokola známou chybu 118.
Back to top
Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 11:14 am    Post subject: Reply with quote

Beru zpět, už jsem si to vyřešil. To jsem si tady ale krásně pokecal Laughing
Back to top
country776
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 25, 2006 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

cusa lidi menohl by mi nekdo napsat ci poslat nastaveni gprs,wapu a mms od vodafona na s75?pac ti zku***ni cur**i mi nemohli dat navod k nastaveni a jejich kvalitni "chytre sms"nepremavaji.diky moc a jestli to tady nekde je tak se omlouvam za zbytecny prispevek
MikeMaster
všeználek
všeználek

Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)

4379.18 SMM
PostPosted: Sat Aug 26, 2006 10:10 am    Post subject: Reply with quote

country776 wrote:
cusa lidi menohl by mi nekdo napsat ci poslat nastaveni gprs,wapu a mms od vodafona na s75?pac ti zku***ni cur**i mi nemohli dat navod k nastaveni a jejich kvalitni "chytre sms"nepremavaji.diky moc a jestli to tady nekde je tak se omlouvam za zbytecny prispevek

Hele, tak tady máš link na konfigurační nastavení telefonu přes Siemense... 8) Vyber v té levé záložce nastavení a v té pravé tvůj typ telefonu a pak postupuj podle instrukcí... Česky snad umíš...

Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
country776
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 9:07 am    Post subject: Reply with quote

MikeMaster wrote:
country776 wrote:

Hele, tak tady máš link na konfigurační nastavení telefonu přes Siemense... 8) Vyber v té levé záložce nastavení a v té pravé tvůj typ telefonu a pak postupuj podle instrukcí... Česky snad umíš...
toje sice pekny ale zadnej odkaz tu nevidim,na kvalitnim vodafounackym techforu maji nastaveni ale nefunguje internet,pac je tam dodrbny proxi nastaveni.kdyby byl nekdo tak hodny a poslal mi navod na nastaveni datovych sluzeb a rozchozeni jimma tak bych mu byl velice vdecny.
MikeMaster
všeználek
všeználek

Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)

4379.18 SMM
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 10:53 am    Post subject: Reply with quote

country776 wrote:
MikeMaster wrote:
country776 wrote:

toje sice pekny ale zadnej odkaz tu nevidim,na kvalitnim vodafounackym techforu maji nastaveni ale nefunguje internet,pac je tam dodrbny proxi nastaveni.kdyby byl nekdo tak hodny a poslal mi navod na nastaveni datovych sluzeb a rozchozeni jimma tak bych mu byl velice vdecny.

Promiň, jsem zapomněl ten link... Embarassed Embarassed Embarassed
http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,cz_cs_0_141640_0_xcs%253A139439_xcp%253A130779,00.html

Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
country776
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 7:51 pm    Post subject: Reply with quote

mno uvidime jestli to dojde.pac tyhle nastavovaci sms jdou pres vodafone
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to: