clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - driver pro DCA-540 aWinXP

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

driver pro DCA-540 aWinXP
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
goodji
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 27, 2006 9:59 am    Předmět: driver pro DCA-540 aWinXP Odpovědět s citátem

Pro ty, kterým nejede DCA-540 pod WinXP
http://home.tiscali.cz/cz349798/USBDCA540.zip

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 27, 2006 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Světe div se! Ale tento driver je na našich stránkách už pěknou řádku měsíců k dispozici na hlavní stránce v sekci Drivery http://www.siemensmania.cz/drivery.php?page=3

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
goodji
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 27, 2006 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Světe div se! Ale tento driver je na našich stránkách už pěknou řádku měsíců k dispozici na hlavní stránce v sekci Drivery http://www.siemensmania.cz/drivery.php?page=3

A že jsi to neporadil těm co tady zápasí s DCA-540 a nechodí jim to? Jestli ono to nebude tím, že ten ovladač na některých konfiguracích nefunguje. Proto jsem ho sem dal, protože jako jedinej mi s tím kabelem funguje. Než budeš příště zase chytrej jak rádio, tak si to nejdřív vyzkoušej, a jestli nemáš s čím , tak se nevyjadřuj.

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 27, 2006 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak klídek. Pouze jsem konstatoval že ten samý driver ja tam ked má být a už hezky dlouho. A pokud vím tak ve všech diskuzích ohledně kabelů se vždy někdo vyjádřil aby si stáhl odpovídající driver například z našich stránek. Že někdo není ochoten trochu hledat a projít si hlavní stránku Siemensmanie co všechno tam vlastně je, je už další věc.
Ten driver na který jsi dal link je totžný s tím který je na odkaze který jsem napsal já, sám jsem ho v létě umisťoval. Dalším, a naprosot logickým, zdrojem tohoto driveru jsou stránky Siemensu, odkud je stažený, Když něco hledám, tak ne, že jenom zakříčím "Pomoc mě to nejde.." a všichni kolem mě skákejte, ale trochu přemýšlím.
Vyzkoušet to na čem mám a mnohokrát jsem již odzkoušel, rukama mi prošly už stovky telefonů Siemens.
A že zrovná já bych nikomu neradil? No asi se nad sebou budu muset zamyslet, a doporučil bych ti to samé. Toto fórum a celá Simensmania je o kamarádství a slušnosti a pokud jsi to nepochopil ...

Domluvil jsem ...

WinMobile
goodji
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 27, 2006 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak proto jsi ihned tak kamarádsky a neironicky reagoval? Tak to je jiná...
A pokud jde o ten ovladač: Jde v něm především o soubor s INF přípojnou. A když si porovnáš velikost souboru který je v mém ZIPu se soubory na Siemensmanii, zjistíš, že se s žádným neshoduje. Ale pokud tě pokus o pomoc tolik uráží, tak to klidně zamkni, já odstraním soubor který mohl někomu pomoci a spokojenost na obou stranách.
Ale máš pravdu, nemá smysl se o tom bavit. Moje představa o kamarádském přístupu se od tvé liší.

sjuzi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeeeeeeeejdaaaaa dakujeeem moc moc moc... velmi mi to pomohlo... ten co som stiahla na tejto stranke mi z nejakych mne nepochopitelnych pricin nesiel, ale ten druhy na ktory si dal odkza, ten fical a uz sa konecne mobil aj pc spolu bavia Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Socca7
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:07 am    Předmět: super Odpovědět s citátem

super,sam sem nedavno upravoval cast [services] v inf podle ruskejch navodu ale nedarilo se Sad Thx a lot Dancing
mpitman
začátečník
začátečník

99.06 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 11:29 am    Předmět: Me nefunguje Odpovědět s citátem

Postavil jsem si kabel podle navodu zde na SM (jen jsem vynechal propojeni +5V aby nenabijel) a v telefonu se sice hlasi jako DCA-540 (ale na to staci jen ty odpory), po pripojeni k PC se sice otevre okno "Nalezen novy HW" (konkretne Siemens USB Device nebo tak nak) a nabidne instalaci ovladacu, ale pokud mu nabidnu originalni ovladace tady ze SM tusim ze v 0.71 tak je nerozpozna a pokud mu vnutim primo ten ini soubor, tak napise, ze neobsahuje popis zadneho HW....nevite nekdo co stim? - predpokladam, ze kabel je zapojen a funguje spravne, kdyz pocitac pozna, ze jde o Siemens USB zarizeni, tak kde muze byt chyba? Zkousim to s telefonem S75

Zkousel jsem i tyto ovladace, ale vysledek je stejny...
goodji
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tenhle ovladač jsi zkusil? http://home.tiscali.cz/cz349798/USBDCA540.zip
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 12:10 pm    Předmět: Re: Me nefunguje Odpovědět s citátem

mpitman napsal:
Postavil jsem si kabel podle navodu zde na SM (jen jsem vynechal propojeni +5V aby nenabijel) a v telefonu se sice hlasi jako DCA-540 (ale na to staci jen ty odpory), po pripojeni k PC se sice otevre okno "Nalezen novy HW" (konkretne Siemens USB Device nebo tak nak) a nabidne instalaci ovladacu, ale pokud mu nabidnu originalni ovladace tady ze SM tusim ze v 0.71 tak je nerozpozna a pokud mu vnutim primo ten ini soubor, tak napise, ze neobsahuje popis zadneho HW....nevite nekdo co stim? - predpokladam, ze kabel je zapojen a funguje spravne, kdyz pocitac pozna, ze jde o Siemens USB zarizeni, tak kde muze byt chyba? Zkousim to s telefonem S75

Zkousel jsem i tyto ovladace, ale vysledek je stejny...

A stavěl jsi kabel tedy s elektronikou? Pokud ano tak na to nebude fungovat ovladač DCA540, ale DCA510.

WinMobile
mpitman
začátečník
začátečník

99.06 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

goodji napsal:
A tenhle ovladač jsi zkusil? http://home.tiscali.cz/cz349798/USBDCA540.zip

Jojo ten jsem zkousel, ale pri porovnani obsahu se lisi jen inf soubor a jen v tom, ze ma vykomentovano nebo naopak odkomentovano pouziti toho sys souboru - zkousel jsem i dalsi kombinace vykomtovani/zakomentovani a to same.

Kabel jsem stavel tento:
[quote="goodji"] teda bez elektroniky jen prime pripojeni datovych USB vodicu na datove kontakty mobilu.
mpitman
začátečník
začátečník

99.06 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted me tak napada, ze jelikoz DCA-510 mam taky i s ovladaci, tak by ho Windows (XP SP2) rozpoznali...
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem již psal: jediné co mi pomohlo pro instalaci mobilu připojeného k počítači na kterém je xp-pro se service packem2 přes kabel DCA-540 je standardní instalace nejnovějšího mobile phone manageru, který ovladač obsahuje a korektně také nainstaluje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mpitman
začátečník
začátečník

99.06 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
Jak jsem již psal: jediné co mi pomohlo pro instalaci mobilu připojeného k počítači na kterém je xp-pro se service packem2 přes kabel DCA-540 je standardní instalace nejnovějšího mobile phone manageru, který ovladač obsahuje a korektně také nainstaluje.

Ten mam ale nainstalovany - no kazdopadne ho zkusim odinstalovat a znovu nainstalovat jestli to pomuze...
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To rozhodně, nezapomeň udělat očistu registrů (MPM se rozleze všude), vždy po každé operaci provádět restart a hlavně odinstaluj všechny "zaručené ovládače" které jsi nainstaloval. Pak to půjde. Minimálně dvakrát jsem tady psal návod jak na to. Ty odpory jsou tam celkem zbytečné (mobil je má v sobě) místo nich stačí natvrdo propojit -vyzkoušeno praxí - několikrát -postaveno 8 ks DCA-540. Jinak pro S75 je dobré si tam nabíjení nechat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: