View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Izmael začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 10:25 am Post subject: MPM |
|
|
Urcite to uz niekde bolo na fore, ale aj tak si dovolim to tu nacat. Dal som si so S75 fw 40 a tiez do compu XP no a nejako neviem spojit telefon s MPM, dokonca uz nejde ani SIMOCO, ktory mi pred tym na inom compe pri verzii fw 32 fungoval. So spojenim nemam problem s cl75, takze sa to tyka specialne len S75. Takze otazka znie: Ako spojit S75 fw 40 s pocitacom v ktorom bezi XP-cko Dakujem |
|
Back to top |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 10:29 am Post subject: Re: MPM |
|
|
Izmael wrote: | Urcite to uz niekde bolo na fore, ale aj tak si dovolim to tu nacat. Dal som si so S75 fw 40 a tiez do compu XP no a nejako neviem spojit telefon s MPM, dokonca uz nejde ani SIMOCO, ktory mi pred tym na inom compe pri verzii fw 32 fungoval. So spojenim nemam problem s cl75, takze sa to tyka specialne len S75. Takze otazka znie: Ako spojit S75 fw 40 s pocitacom v ktorom bezi XP-cko Dakujem | neviem pijes smedneho mnicha ? _________________ sew200i
sl55
s55 |
|
Back to top |
|
 |
Izmael začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 10:31 am Post subject: |
|
|
juuuj... a ako rad...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|