View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 10:14 am Post subject: SmartSync nejde nainstalovat na WXP SP2 - prý chybí DCOM95 |
|
|
Neví někdo z vás, jak uspokojit instalátor SmartSync? Z Benq-Siemens mi napsali, že ho mám zkusit nainstalovat na jiné PC. Na jiné to šlo, to jsem koukal. A já jim vynadal, proč instalátor v l.p.2006 kontroluje existenci něčeho takového, jako je DCOM95. Jenže já mám oproti kolegovi nainstalován .NET framework a Visual Studio Express s SQL Express, a tohle nejspíš změnilo registry tak, že je instalátor zmatený. Neví někdo jak zařídit,, aby se mé WXP tvářily tak, že DCOM95 mají? DCOM95.EXE na stránkám M$ je, ale jde nainstalovat jen do W95.
Ne že by na tom nějak extra viselo mé štěstí, ale synchronizování Outlooku s mobilem by mi určitě radost udělalo.:-)
Díky za každý nápad. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|