clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S65 stížnost

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S65 stížnost

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Soukynek
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 6:22 pm    Post subject: S65 stížnost Reply with quote

Ahoj- když jsem tenhle mobil dostal do ruky zajásal jsem jak malý děcko. Dokonce jsem si hned i všiml, že mám formware 58, tak jsem si říkal - Juj , to je paráda.
Ale co se nestalo - chtěl sjem se připojit na net. První pokus vyšel bez problémů (přes bluetooth) ,ale jaksi se to vypojilo asi po 3é-ti minutách. Tak jse msi řekl náhoda :-) No a co se nestalo. Chvilku se to nechtělo připojit vůbec!!!!!!!! Tka si říkám. To bude v pohodě a taky jo, za asi 5 minut se připojil. Sláva vydržel asi 2 hoďky a pak jsem se odpojil sám :-)
Jenže potom jsem se chtěl zase připojit a leda tak prd a takhle se to opakuje furt. Tak si říkám klííd, ještě jsou na tom parádní hry, videa a podobně . Celej natěšenej jsem si pustil playmany - wow , ta grafika, ty pohyby super!!! Když v tom najednou - kous a telefon nereagoval. Tak jsem vyndal baterku, a dal ji tam z5. No a pak to zase chvilku fachčilo. Řekl jsem si, že to bylo jen kvůli tomu netu :-)
Tak po spuštění telefonu a přečtení MNOHA přízpěvků jsem do telefonku nasypal dva díly simpsnů. Jo jo , Bárt valí na skatu .... Tů du tu tu dů du tu tu tudududu tududududů tu dududu. (uvodní znělka) tak jsem se nažhavenej asi 15 minut díval a vtom co se nestalo - obraz stojí zvuk běží ... Napůl znechucenej jsem poslouchal ještě 5 minut jestli to nepojede a ono nic. Tak jsem to vypl...
No a tímhle asi zkončí můj příběh s tímto telefonem, protože mě fakt přestal bavit!!! K čemu mě je , že má nejlepší design ze všech, když je nepoužitelnej :-(
Odpusťtě mě všichni přítomní - siemens mám rád ,lae tento půjde z domu.
Crying or Very sad

feromero
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

jo to se stava Smile obcas taky dostanu do ruky nakej spatnej kus z nake zajimave serie, aji s65tku sem mel chvili takovou, ze mohla slouzit jako zabrana proti samovolnemu posunuti vagonu na koleji. ale dalsi kus uz je fpoho. spotrebni technika, tak to tak berte, my uzivatele s tim neudelame vubec nic.

milan
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum