clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S65 stížnost

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S65 stížnost

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Soukynek
badatel
badatel

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2006 6:22 pm    Předmět: S65 stížnost Odpovědět s citátem

Ahoj- když jsem tenhle mobil dostal do ruky zajásal jsem jak malý děcko. Dokonce jsem si hned i všiml, že mám formware 58, tak jsem si říkal - Juj , to je paráda.
Ale co se nestalo - chtěl sjem se připojit na net. První pokus vyšel bez problémů (přes bluetooth) ,ale jaksi se to vypojilo asi po 3é-ti minutách. Tak jse msi řekl náhoda :-) No a co se nestalo. Chvilku se to nechtělo připojit vůbec!!!!!!!! Tka si říkám. To bude v pohodě a taky jo, za asi 5 minut se připojil. Sláva vydržel asi 2 hoďky a pak jsem se odpojil sám :-)
Jenže potom jsem se chtěl zase připojit a leda tak prd a takhle se to opakuje furt. Tak si říkám klííd, ještě jsou na tom parádní hry, videa a podobně . Celej natěšenej jsem si pustil playmany - wow , ta grafika, ty pohyby super!!! Když v tom najednou - kous a telefon nereagoval. Tak jsem vyndal baterku, a dal ji tam z5. No a pak to zase chvilku fachčilo. Řekl jsem si, že to bylo jen kvůli tomu netu :-)
Tak po spuštění telefonu a přečtení MNOHA přízpěvků jsem do telefonku nasypal dva díly simpsnů. Jo jo , Bárt valí na skatu .... Tů du tu tu dů du tu tu tudududu tududududů tu dududu. (uvodní znělka) tak jsem se nažhavenej asi 15 minut díval a vtom co se nestalo - obraz stojí zvuk běží ... Napůl znechucenej jsem poslouchal ještě 5 minut jestli to nepojede a ono nic. Tak jsem to vypl...
No a tímhle asi zkončí můj příběh s tímto telefonem, protože mě fakt přestal bavit!!! K čemu mě je , že má nejlepší design ze všech, když je nepoužitelnej :-(
Odpusťtě mě všichni přítomní - siemens mám rád ,lae tento půjde z domu.
Crying or Very sad

feromero
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 01, 2006 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to se stava Smile obcas taky dostanu do ruky nakej spatnej kus z nake zajimave serie, aji s65tku sem mel chvili takovou, ze mohla slouzit jako zabrana proti samovolnemu posunuti vagonu na koleji. ale dalsi kus uz je fpoho. spotrebni technika, tak to tak berte, my uzivatele s tim neudelame vubec nic.

milan
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: