Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Soukynek badatel

262.50 SMM
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 6:22 pm Předmět: S65 stížnost |
|
|
Ahoj- když jsem tenhle mobil dostal do ruky zajásal jsem jak malý děcko. Dokonce jsem si hned i všiml, že mám formware 58, tak jsem si říkal - Juj , to je paráda.
Ale co se nestalo - chtěl sjem se připojit na net. První pokus vyšel bez problémů (přes bluetooth) ,ale jaksi se to vypojilo asi po 3é-ti minutách. Tak jse msi řekl náhoda :-) No a co se nestalo. Chvilku se to nechtělo připojit vůbec!!!!!!!! Tka si říkám. To bude v pohodě a taky jo, za asi 5 minut se připojil. Sláva vydržel asi 2 hoďky a pak jsem se odpojil sám :-)
Jenže potom jsem se chtěl zase připojit a leda tak prd a takhle se to opakuje furt. Tak si říkám klííd, ještě jsou na tom parádní hry, videa a podobně . Celej natěšenej jsem si pustil playmany - wow , ta grafika, ty pohyby super!!! Když v tom najednou - kous a telefon nereagoval. Tak jsem vyndal baterku, a dal ji tam z5. No a pak to zase chvilku fachčilo. Řekl jsem si, že to bylo jen kvůli tomu netu :-)
Tak po spuštění telefonu a přečtení MNOHA přízpěvků jsem do telefonku nasypal dva díly simpsnů. Jo jo , Bárt valí na skatu .... Tů du tu tu dů du tu tu tudududu tududududů tu dududu. (uvodní znělka) tak jsem se nažhavenej asi 15 minut díval a vtom co se nestalo - obraz stojí zvuk běží ... Napůl znechucenej jsem poslouchal ještě 5 minut jestli to nepojede a ono nic. Tak jsem to vypl...
No a tímhle asi zkončí můj příběh s tímto telefonem, protože mě fakt přestal bavit!!! K čemu mě je , že má nejlepší design ze všech, když je nepoužitelnej :-(
Odpusťtě mě všichni přítomní - siemens mám rád ,lae tento půjde z domu.
 _________________ Nevzdávej to!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 12:40 pm Předmět: |
|
|
jo to se stava obcas taky dostanu do ruky nakej spatnej kus z nake zajimave serie, aji s65tku sem mel chvili takovou, ze mohla slouzit jako zabrana proti samovolnemu posunuti vagonu na koleji. ale dalsi kus uz je fpoho. spotrebni technika, tak to tak berte, my uzivatele s tim neudelame vubec nic.
milan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|