Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kerbcrawl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 2:38 pm Předmět: s65 nenacte MMC |
|
|
zdravim..mam takovy problem ze kdyz vlozim do telefonu pametovku tak se mobuil sekne a nic tomu nepomuze az vytahnuti baterie..karta je asi pul roku stara a drive mi sla ale obcas mi to napsalo ze MMC neni k dispozici..nevite co stim muze byt jestli to je telefonem nebo kartou?diky za vsechny rady 8) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 7:17 pm Předmět: |
|
|
jestli mate moznost, zkuste tu kartu treba ve fotaku, je k ni dodavanej nastavec, kterej ji zvetsi na obyc velikost mmc karty. kdyz to nepomuze, tak zarvala nejspis podle vseho. me takhle odesla sd karta ve fotaku, proste se nafotil 150 fotek (skripta), vypl fotak, ze ho pripojim k pocitaci a data card error. pul roku, to ma jeste zaruku, ne?
nebo jestli se citite, tak otevrete kryty telefonu a zkontrolujte, jestli neni nekde ohly kontakt na tu kartu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kerbcrawl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 9:44 pm Předmět: |
|
|
dikes..strcit to do fotaku mne nenapadlo..ted jen jestli to je stejny typ jaky ve fotaku..prave si to chci driv overit jestli to je kaertou a ne telefonem at mne pak nevyhodi od reklamace stim ze je karta vpohode.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 5:37 pm Předmět: |
|
|
jestli fotak bere sd (secure digital) karty, tak bere aji mmc (multimedia card), pac sd prisly jako jejich nastupce.
milan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sedlik15 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 5:46 pm Předmět: |
|
|
nebo ji zformátuj v počítači nebo v mob. jestli ti de aspon to _________________ S65+FW58+256MB+12 ikonové menu vlastní tvorby+kabel DCA-510+čtečka karet+tmavěmodrej kryt+56 patchu+redukce na 3,5jack+rádio vyvedené od konektoru+handsfree+torx 5 > S75+FW47+512Mb+128Mb+DCA-540 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kerbcrawl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
sem to dneska zkousel nacpat do fotaku sony cyber shot, ktery ma sd kartu ale tu moji z mobilu sem tam nemohl narvat..byla o neco sirsi nez ta sd..naformatovat ji nemam kde bo nemam ctecku karet v kompu a telefon ji vubec neprijme..zitra to jdu zkusit ke kamosovi co ma stejny phone..snad to bude kartou a ne tefenonem..kartu mam v zaruce ale telefon ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Zaslal: út srpen 01, 2006 6:59 am Předmět: |
|
|
Po zakoupení mé karty (opiumex) rs-mmc 256mb mi začal skákat problém,že karty není formátována....zformátoval jsem jí a z ničeho nic jí telefon přestal rozlišovat,celej nešťastnej běžim ke kámošovi,že je všechno v ****** a pak vidim jeho SX1 ... zkusil sem kartu rozfachat u něj a ono to šlo,jenže se na ní nedalo zapisovat (op zformátování v S65 se asi něco pokazilo) ukázalo se jen velikost karty 243Mb a volné místo 0bajtů !!
Tak celej neštvanej se pokoušim přijít na kloub tý záhady a když sem naformátoval kartu v SX1 vše šlo v pohodě...telefon mi sice občas hází: Naformátujte kartu ,ale FUNGUJE  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 7:52 am Předmět: |
|
|
Doporučuju nejdřív naformátovat kartu v PC,ale pozor,musí to být FAT16!!!A potom dát do mobilu a naformátovat znovu tam a měla by jet v pohodě. _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
-==[Hitman]==- badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 10:26 am Předmět: |
|
|
Aj ja si myslim, ze naformatovanie by malo pomoct  _________________ ][=][ ][ "][" ][\/][ /=\ ][\][
Sony Ericsson W810i |
|
Návrat nahoru |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 12:38 pm Předmět: |
|
|
kerbcrawl napsal: | sem to dneska zkousel nacpat do fotaku sony cyber shot, ktery ma sd kartu ale tu moji z mobilu sem tam nemohl narvat..byla o neco sirsi nez ta sd. |
to neni mozne, jestli to bere obycejne sd a ne micro sd, tak je to stejne siroke, akorat sd je o milimetr vyssi.
jinak se pripojuju k naformatovani v pocitaci, ale tu kartu odneste na reklamaci, oni s tim neco udelaj, minimalne ji daj do jineho zarizeni a zjistej, jestli jede nebo ne. kdyz nepojede, oni ji pak formatnou a ona pojede, tak vyjadrete podezreni, ze by to mohlo nastat znova a co doporucujou, treba ji vemou zpatky nebo daj jinej kus. na tyhle karty je vetsinou zaruka kus za kus.
milan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kerbcrawl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 5:23 pm Předmět: |
|
|
tak dneska sem to zkousel v jine s65-ce a taky nesla...ctecku karet nemam zatim nikde k dispozici ptz sem zatim nikoho nezjistil kdo ma tak zitra asi zajdu na reklamaci..myslite ze mi to hned vymeni nebo ze mi to zformatujou v kompu a vrati?dneska se mi podarila najet u me v telefonu ale nez sem se rozkoukal tak uz to zas neslo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 8:30 pm Předmět: |
|
|
ve chvili, kdy vam tu kartu naformatujou a ona vam v telefonu pojede, tak jim reknete, ze mate obavu, aby to nenastalo znova, at vystavej reklamacni protokol a do nej napisou, ze zakaznik vyrobku dale neduveruje vzhledem k jeho povaze. takhle se to dela ve velkych obchodech. pokud to nastane po case znova, trvejte na vymene kus za kus.
jestli to bude resit rozumny clovek, tak vam to kus za kus vymeni na miste, pokud je bude mit k dispozici.
milan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kerbcrawl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 3:07 pm Předmět: |
|
|
tak sem ji byl dneska reklamovat a v kompu tzo tam otevrel normalne tak mi ji zalohoval a naformatoval a pak to co sem tam mel nahral zpet a vse uz je ok..ale taky na jak dlouho...uvazuju ze si koupim obycejnou ctecku karet za 150..je to jako bluetooth alestrci se do toho ta karta a pak do usb..a nebo jak to zase nepujde navstivim reklamacni oddeleni |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|