View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petrg kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 4:12 pm Post subject: FW38 a S68-jak mám nahrát firmware? |
|
|
MÁM S-68 A STÁHNUTÝ FW38 ZE SIEMENSMANIE, KTERÝ BYCH CHTĚL DO MOBILU NAHRÁT (ZŘEJMĚ PŘES KABEL DCA-140 USB).
NEMÁM ŽÁDNÉ ZKUŠENOSTI S NAHRÁVÁNÍM APLIKACÍ DO MOBILU A TAK PROSÍM ZKUŠENĚJŠÍ O PODROBNĚJŠÍ RADU JAK FW NAHRÁT, ČEHO SE VYVAROVAT.PŘEDEM DÍK.
Bohužel se mi vyskytl problém,kabel mám DCA-140 , FW38 ze Simensu - pokud ho připojím a proklikám se instalačkou ta k mi řekne,že mobil není rozeznán či podporován a dál si netroufám jít a nevím co s tím.Prostě si příště jeb od Benqu už nekoupím-to vím jistě.
A tak Vás prosím o radu co mám vlastně dělat.
Last edited by petrg on Mon Sep 11, 2006 6:31 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 4:36 pm Post subject: |
|
|
Jestli máš verzi pro "domácí použití" (ta je označená písmenem S v červeným čtverečku), tak tam akorát připojíš telefon (nevypínat, ono se to tam možná píše, ale nevypínat ) a proklikáš se až k instalaci FW. Jestli se to sekne na začátku instalace, tak pravděpodobně nemáš nabitou baterku (musí být cca na 90%).
Jestli máš WinSwup verzi (modrej čtvereček), tak v nastavení vybereš port a rychlost (funguje 230400) a případně zatrhneš vynechání obou zbytečnejch kontrol (precheck a postcheck, někdy způsobujou zatuhnutí instalace). Po zmáčknutí "Start" (až se indikace dostane ke Connect mobile) je pravděpodobně nutný stisknout krátce červený tlačítko, kdyžtak i víckrát za sebou. Telefon musí bejt taky zapnutej, baterka nemusí bejt naplno nabitá. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 4:41 pm Post subject: |
|
|
Keď vypneš precheck a stláčaš červ. tlačítko, mobil musí byť VYPNUTÝ  _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|