clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Připojení ME75 s PC... help...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Připojení ME75 s PC... help...

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frissone
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 02, 2006 8:53 am    Předmět: Připojení ME75 s PC... help... Odpovědět s citátem

Nevíte někdo jak mám dokázat aby ME75 komunikoval s complem pres DCA-540? Jaky na to potrebuju program a jake drivery? MUcim se tady s tim uz cely den a nevim si rady... Sad Predem dik...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frissone
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 02, 2006 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se mi to konečně povedlo... Ale když nahrávám cokoli do mobilu, tak se to sice nahraje ale pak se program (mpm) sekne... V mobilu to sice je ale to sekání je dost otravné... Jestli někdo víte co s tím tak to pls napište... Thx...
maratesa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 07, 2006 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj...mam uplne stejmy problem.Mám telefon Siemens ME 75 a koupil jsem si propojovací kabel k počítači - v něm mám nainstalovaný Windows 98.Chtěl jsem si stahovat MSMky - fotky.Jenomže počítač nechce komunikovat, když jsem to zapnul, tak to chvíli hledalo ovladače a potom mi to napsalo, že ovladač nenašel...byl jsem na stránkách www. BenQ.Siemens.com. , ale tady jsem našel jen software kompaktibilní s windows 2000 a XP.
Takže mám telefon, kabel DCA 540 a je mi to zatím k ničemu.Mohl by jsi mi poradit jak jsi dosahl ze si telefon konecne rozumi s compem?
Diky moc Marek
doze
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 07, 2006 10:55 am    Předmět: .... Odpovědět s citátem

Toto bol aj moj problem...no uz to je vyriesene...Mal som vadny software MPN ktory som dostal ku kablu.Stiahol som si ho teda tu na strankach.Ked ho nainstalujes,budes tam mat este zbalene subory pod nazvom data1.Rozbalis ho a v nom bude zopar driverov ktore spojazdnia kabel.Pojdes do ovladacieho panelu,zvolis system,potom hardware a spravca zariadeni,vyhladas kabel a das aktuzalizovat ovladac.Ked sa ta bude pytat ci z CD tak zvolis druhu moznost z miesta v PC (alebo take nieco).Potom vyberies uz spominany rozbaleny priecinok data1 s drivermi.Malo by to tam uspesne vyhladat spravny ovladac a dokoncit instalaciu kabla DCA-540
maratesa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 07, 2006 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za tak rychlou odpověď. Jenom ještě jedna věc.Nemůžeš mi napsat kde přesně jsi našel ten nový software MPN.Chvíli jsem se po něm koukal. ale jsem asi tupej a nemůžu ho najít.Díky moc.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: