View previous topic :: View next topic |
Jaká používáte sluchátka? |
Standartní (dodávané výrobcem) |
|
63% |
[ 12 ] |
Vlastní redukce+sluchátka |
|
31% |
[ 6 ] |
Vestavěný reproduktor |
|
5% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
Author |
Message |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 9:06 pm Post subject: SXG 75 jako MP3 přehrávač? (Praktické zkušenosti) |
|
|
Chtěl bych se zeptat na praktické zkušenosti s využitím SXG jako MP3přehravače... Hlavně jak dlouho dokáže hrát na nabitou baterii? Je praktický rozdíl mezi dodávanými a vlastními sluchátky atd? Jake jsou vaše zkušenosti... _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 9:13 pm Post subject: |
|
|
no ponevadz beham tak mam maly mp3 prehravac s dobrymy sluchatky ktere nikdy nevypadnout...ty od siemense vypadnou uplne samy bez jakehokoliv pohybu a ten hrozny konektor...u toho se kabel prezmoula tak do mesice...takze ho jako mp3 prehravac pouzivam jen kdyz nekam jedu busem nebo kdyz nekam du...este teda pouzivam kartu z neho v aute...a sluchatka mam jiny+redukce ty origos sou zabaleny v originali krabici  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 6:00 am Post subject: |
|
|
Sice ho takhle nepoužívám moc často, ale na názor to stačí. V mých uších (asi nejsou nejmenší ) sluchátka drží perfektně. Vzhledem k četnosti používání jsem spokojen i s kvalitou reprodukce. Konektor je trochu nevýhoda proti jacku, ale taky ho snesu. Největší zátěžový test jsem dělal na noční, když jsem střídal i mp3 i rádio. Nabitý mobil těch 8h v pohodě vydržel, ale když jsem šel ráno spát, tak jsem ho musel dát na nabíječku. Jo telefonickou část jsem měl zapnutou...
Ale osobně bych SXG, ikdyž umí mp3 přehrát, přehrávačem nenazval. To by musel mít vestavěný přehrávač funkce aspoň jako ten v S75. _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 1:44 pm Post subject: |
|
|
Sluchatka pouzivam standartni a nemam zadny problem.
Mel jsem moznost testnout i sluchatka pres redukci a nemohu tvrdit ze zvuk mel zasadne lepsi neho horsi zvuk. Urcite se zvedla hlasitost.
Vydrz na beterii pri hrani MP3 asi 2 dny. Poustim MP3 jenom kdyz nekam cestuji coz je jsou asi 4 hodiny denne. _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser |
|
Back to top |
|
 |
k.2.z kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 3:37 pm Post subject: |
|
|
z tech pecek co k mobilu daly mam strasny nervy takze asi pudu do te redukce a PORADNYCH sluchatek....
Last edited by k.2.z on Sun Oct 01, 2006 7:49 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
BunGee ostřílený diskusník

0.52 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 3:52 pm Post subject: |
|
|
Ja su s reprodukci jak s origo sluchatkama, tak s reproduktorem dost spokojenej, akorat mi vadi ta gigova karta , je to strasne malo, potreboval bych aspon 5 , na ty moje kraviny co tam sou, jinak s mobilem si hraju skoro porad a kazdej den nabijim, kdyz neni v praci co delat, tak poslouchame a hrajem javu, a to nabijim treba i 2krat do dne _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
pokazí se v nejnevhodnějším pořadí
Ericsson T10=>
Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535
Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
martinw začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 4:47 pm Post subject: |
|
|
Hudbu na SXG posloucham porad, nemam regulerni mp3-prehravac, nechci tahat dalsi kramy po kapsach
Po nekolika upravach je SXG jakozto mp3 prehravac jakz-takz pouzitelny. Prvni uprava byla vytvoreni otvoru v tuhym pouzdru, abych nemusel SXG furt vytahovat abych pozastavil hrani - schazi mi tlacitko na boku telefonu, jak mel SL45.
Druha uprava - prevrtal sem orig. handsfree - odpajel sem puvodni sluchatka a napajel sem tam patricne zkraceny Koss the Plug. Ma to moc dobry zvuk, vynikajici izolaci od okoli, sedi a opravdu drzi v usich a navic s tim muzu telefonovat. Puvodni sluchatka mi vubec nedrzely v usich. Prehravat mi vydrzi +- 8hodin. Bohuzel, pri pozastavenym preravaci vydrzi jen asi 12 hodin (ostatne jako vzdy, kdyz bezi neco na pozadi) - to je pro me problem, protoze posloucham dlouhy sety a nez pouzivat to zatracene pomaly posouvani abych se dostal tam, kde jsem skoncil, je lepsi prehravani pozastavit.
Pouzivam vyssi bitrate a bohuzel jsem zjistil, ze pri mp3 320kbps se prehravani nekdy na maly okamzik sekne - asi SXG musi zapremyslet o necem co se deje na siti a nestihne dodat data z karty. Ma potize s vyhodnocenim delky .AAC souboru s VBR, ale prehrat je dokaze.
Pri prehravani se mirne zahriva - sice min nez pri spustene GPS, ale udrzuje si svou "telesnou" teplotu. Bohuzel to uzira dalsi stavu z baterky. Bohuzel vubec nedokaze prehrat .TAR nebo bezkomprimacni .RAR prejmenovany na .MP3 - musim mu vytvorit regulerni dlouhou mp3, aby to zchroupal. Pritom SL45 to hral bez problemu
Koukam, ze se nemuzu zucastnit hlasovani - ten muj bastl je nekde mezi 1. a 2. moznosti  _________________ C35 -> M35 -> SL45 -> SXG75 (baterka 2000 mAh home-made) |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 5:34 pm Post subject: |
|
|
v SXG poslouchám téměř jen rádio. Na mp3 jednak nemam nervy u chybějících souborů playlistu a jednak mam jen 512MB kartu, takže bych to poslouchal pořád dokola, což po chvíli omrzí...
Jinak si myslím že jako plnohodnotný mp3 přehrávač se dá SXG použít jen s trochou nadsázky - řazení pouze podle abecedy, sekání při hraní skladeb s dlouhým názvem, no eqalizér, m3u se dají tvořit jen v telefonu a moc dlouho nevydrží (nefungují po znovu načtení obsahu karty) , atd _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 5:45 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | v SXG poslouchám téměř jen rádio. Na mp3 jednak nemam nervy u chybějících souborů playlistu a jednak mam jen 512MB kartu, takže bych to poslouchal pořád dokola, což po chvíli omrzí...
Jinak si myslím že jako plnohodnotný mp3 přehrávač se dá SXG použít jen s trochou nadsázky - řazení pouze podle abecedy, sekání při hraní skladeb s dlouhým názvem, no eqalizér, m3u se dají tvořit jen v telefonu a moc dlouho nevydrží (nefungují po znovu načtení obsahu karty) , atd |
K tomu sekani mam par poznatku :o
Pred customizaci jsem mel nainstalovano tema WinXP a sekalo se to na vsech dlouhych nazvech.
Ted nemam tema zadne a hraje to uplne vsechno a bez sekani.
Padlo tady i info o teplote SXG pri prehravani a mam pocit ze bez tematka je mensi.
Tema WinXP asi neni uplne OK. Jine jsem netestoval. _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser |
|
Back to top |
|
 |

0.52 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 5:50 pm Post subject: |
|
|
Asi pujdu do te redukce, pac ty sluchatka sice drzi v usich, hrajou krasne, ale teda nic moc nevydrzi, mam sxgo od brezna? a uz mam ctvrty sluchatka, vzdycky se nak porouchaji, musim vyzkouset neco kvalitnejsiho _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
Ericsson T10=>
Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535
Vodafone 4ever
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 6:02 pm Post subject: |
|
|
sutrus wrote: |
...Pred customizaci jsem mel nainstalovano tema WinXP a sekalo se to na vsech dlouhych nazvech.
|
Jo o podobné zkušenosti s tématy jsme tu už kdysi diskutovali. XP je sice moc hezké téma, ale poslech mp3 ještě víc degraduje
bungee1 wrote: | ... uz mam ctvrty sluchatka, vzdycky se nak porouchaji, musim vyzkouset neco kvalitnejsiho |
nechci ani vědět, co s nima děláš moje jsou furt jak nové... _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |

0.52 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 6:05 pm Post subject: |
|
|
prave ze jenom posloucham, jedno casem prestalo hrat, nevim proc, no a onehda sem se rozbil na kole a trsku sem si rozedrel kablik a tak uz nevali HF a pravy sluchatko, kdyby agora v brne porad stala tak uz mam novy, ale takhle nevim  _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
Ericsson T10=>
Vodafone 4ever
|
Back to top |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 27 Sep 2004 Posts: 460 Location: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 9:46 pm Post subject: |
|
|
Ja ho teda jako MP3 prehravac moc nepouzivam z duvodu tech playlistu, ktery jsou na h***o, ale jako radio je super.
Taky ta sluchátka jsou uplne nanic, vubec mi nedrzi v usich .
Poradite mi nekdo, kde sehnat tu redukci na jina sluchatka?
btw: to mi, ale vlastne to radio nepobezi co ?  _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75-->HTC P3300 Artemis
 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 10:04 pm Post subject: |
|
|
david.sedivy wrote: | Ja ho teda jako MP3 prehravac moc nepouzivam z duvodu tech playlistu, ktery jsou na h***o, ale jako radio je super.
Taky ta sluchátka jsou uplne nanic, vubec mi nedrzi v usich .
Poradite mi nekdo, kde sehnat tu redukci na jina sluchatka?
btw: to mi, ale vlastne to radio nepobezi co ?  |
Redukci maji i v e-obchodech nebo si jí muzes vyrobit sam doma...nedavno tu byl navod...jinak antena na radio je vyvedená na pin11 myslím _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 03, 2006 5:31 pm Post subject: |
|
|
no panove tak sem mozna objevil tu vec s kartou...ze se zapominaj cesty k playlistum...je to tim ze po vysunuti a zasunuti karty se katrta nahlasi pokazdi jako jiny diks...a tak ted hledam v NV Items jestli to nekde nebude...a pokud bude tak to spravne poladit aby se hlasily furt stejne...
a ten navod na tu redukci je zde: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=827  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|