View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 7:32 am Post subject: Colour Skin Creator - cosi chybí... |
|
|
Zdravím
a budu vděčná za nápovědu, co to po mně program Colour Skin Creator vlastně chce :
rozbalila jsem archív a v chybovém hlášení na mě vyskočil požadavek přidat "javaruntime". Adresu jsem poctivě naklapala a já vůbec nemám zdání, co z toho vybrat:
http://support.borland.com/kbindex.jspa?categoryID=42
Chci začít napřed hraním si se skiny.
Btw, rozumím-li tomu dobře, tak "skin" je jen barevné pozadí (něčeho), výš nad tím je "schéma" a ještě výše "téma". Je to tak ?
Díky předem za odpověď !!
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
------------------------ |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Thu Jul 27, 2006 11:38 am Post subject: |
|
|
barevné schéma (*.col) je součást skinu ( *.scs), který tvoří SkinScheme.col, SkinMenuIdleImage.jpg a SkinApplicationImage.jpg... a skin je zase součást témata (*.sdt) v nemž jsou zvuky, obrázky, animace a nastavení  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 7:47 am Post subject: |
|
|
Pěkně prosím, poradí mi někdo, jak přidat "javaruntime" (netuším o co se jedná ) k Colour Skin Creatoru, který mi vyhazuje tento požadavek? Chtěla bych tento program vyzkoušet a porovnat s EBS.
Moc díky předem!
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 12:41 pm Post subject: |
|
|
Je to urcite chybajucou javou...len si este spomenut,ci na Colour skin creator je potrebna java J2RE alebo J2SE...  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 7:12 am Post subject: |
|
|
Díky moc pánové , ale třeba by to ani nebylo potřeba, kdyby se mi podařilo nainstalovat (či lépe ZPROVOZNIT) plug-in pro x65 do EBS.:
na M55 jsem to rozjela v pohodě, ale po rozbalení a přidání plug-inu pro x65 ať už k EBS pro řadu x55 nebo do samostatné složky (samozřejmě s přidáním kopie EBS) se mi objeví na obrazovce, že "detekuji plug-iny" a kousne se mi to. Musím z toho ven přes Správce úloh. Okno, kde je možnost výběru plug-inu jsem ještě neviděla...
Copak není možné mít na jednom PC EBS jak pro x55, tak pro x65
Máte s tím někdo prosím zkušenosti? S instalací obou plug-inů na jedno PC
P.S.: Zkusila jsem nainstalovat DLL pack ze SM a pro jistotu mi pak přestal fungovat i dosud funkční EBS pro x55. Vše ze složek k EBS jsem pro jistotu odinstalovala a nahodila znovu. Bohužel jede stále jen EBS pro x55, ten pro x65 jen problikne a vzápětí "neodpovídá"
Ještě jedna věc: při instalaci plug-inu pro x65 jsem musela přeskočit instalaci v c:\WINNT\system32\MSVBVM60.DLL a c:\WINNT\system32\scrrun.dll protože jinak bych se nehnula z místa. Zkouším to na PC v práci (možnost kolize s admin. oprávněními?) ale balík dll packu mě to nainstalit nechalo... Nějak nevím co s tím, poradíte prosím ?!
Díky moc.
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 7:03 pm Post subject: |
|
|
Pravdepodobne to bude tym,ze nemas pristup k administracnym funkciam PC.Veci,ktore sa instaluju,Ti proste nepojdu.DLL kniznice Ta nahrat nechalo,lebo ta mas povolene.Viem ako to je,lebo sam uz po prechode v praci do inej domeny nemam admin prava,tak nemozem nic instalovat a vsetko aspon ciastocne obchadzam portable aplikaciami.
Ale instaloval som EBS a x65 plugin na PC v praci (Win2000) a doma WinXP-vzdy bez problemov. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 9:42 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Pravdepodobne to bude tym,ze nemas pristup k administracnym funkciam PC.Veci,ktore sa instaluju,Ti proste nepojdu.DLL kniznice Ta nahrat nechalo,lebo ta mas povolene.Viem ako to je,lebo sam uz po prechode v praci do inej domeny nemam admin prava,tak nemozem nic instalovat a vsetko aspon ciastocne obchadzam portable aplikaciami.
Ale instaloval som EBS a x65 plugin na PC v praci (Win2000) a doma WinXP-vzdy bez problemov. |
Díky Hanni, myslím, že to bude opravdu tak, jak píšeš . Já mám teda v práci taky WIN2000 a neškrtnu si ale domácí XP to doufám jistí . Btw, rozjet v práci DTE se mi úspěšně podařilo, i jsem si vyrobila svůj PRVNÍ skin v životě, to mám fakt radost . Detaily, jako že přes psí čumáček nebylo písmo místy čitelné, už doladím sama
Měj se pěkně.
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|