Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
herodeso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 09, 2006 7:50 pm Předmět: Primŕza mi S65 |
|
|
Pri bežnom používaní mi primŕza S65. Napr. keď mi príde SMS-ka a ja stlačím lavú klávesu pod displejom na prečítanie, na displeji sa mi objaví asi na 15 sekund "čakajte prosím" a potom sa mi opäť rozsvieti na displaji zákl.pozadie.Potom ked ešte raz stlačím tú klávesu na prečítanie, už mi to ide normalne. Stáva sa mi to len pár dní a to od vtedy ako som začal trochu viac SMSkovať a prezváňať. SMS priebežne vymazávam a pamäť plnú nemám.Žiadne patche v telefóne nemám a ani som žiadne iné zásahy do telefónu nerobil. Prosím pomôžte mi. Ďakujem _________________ joeno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 2742 Bydliště: NZ, Slovensko
98063.28 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anton Hrusk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 6:30 pm Předmět: hm |
|
|
skus zmazat zoznam odoslanych SMS alebo vypnut ukladanie odoslanych SMS, neviem ci to bude mat u tvojho Siemens nejaky vlyv, ale siemensi su niektore stale velmi pomale, ja mam M55 a tiez mi to robilo no uz je tomu koniec
mam taky pocit a zial iba pocit ze mi to prestalo robit (to spomalene nacitavanie zoznamu kontaktov a vchadzanie do SMS menu) ked som vycistil SMS archiv (cez program spickovy SiMoCo)... tiez som mal nejaky problem zo zoznamom kontaktov pri jeho nacitani programom SiMoCo, ale akosi sa to samo vyriesilo a uz to nacitava cely zoznam full v pohode mozno i to bol problem spomaleneho nacitavania mojho tel.zoznamu ale to uz sem nepatri
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidT táta fóra

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 1088 Bydliště: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 8:32 pm Předmět: |
|
|
To bude spíš FW.JInak eště zkusit defragmentaci což je někde v menu-nastavení-nas.telefonu-syst.souborů-optimalizace. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|