Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rozpe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 6:46 am Předmět: S68 problémy po update FW v38 - jak nahrát nižší verzi FW? |
|
|
Telefon S68 měl po zakoupeni FW 22. Několikrát za den se "kousl" a pomohlo pouze vyndání baterie. Po zakoupení kabelu DCA-140 jsem nahrál bez problémů oficielní FW Siemens verze 38. Původní problémy zmizely, telefon má rychlejší ovládání v menu, déle vydrží baterie, ale objevil se nový dost závažný problém - na titulní obrazovce se nezobrazuje informace o přijaté zprávě ani o zmeškaném hovoru. Pokud zvolím "Doručené" je tato volba také prázdná přestože přišlo několik zpráv. Chtěl bych nahrát nižší verzi FW ( třeba 34 ) ale nenašel jsem nikde full verzi, oficielní je pouze update směrem nahoru. Můžete někdo poradit co s tím nebo je nutná návštěva servisu Siemens ( cesta 100km do Prahy)? Díky všem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarno kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 12:32 pm Předmět: Firmware S-68 |
|
|
Firmware na Benq S-68 jde nahrát i stejné,nebo starší,jen Vás program na to upozorní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarno kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 12:34 pm Předmět: |
|
|
P.S. použil jsem kabel DCA-100 na COM port. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rozpe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 9:25 pm Předmět: S68 problémy po update FW v38 - jak nahrát nižší verzi FW? |
|
|
Ano upozorni to že je v mobilu vyšši verze a dál program nejede. Zkoušel jsem to s verzi S 34CZ, která je na těchto stránkách a vyšší verze nižší mě přepsat nejde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 9:41 pm Předmět: |
|
|
Vyšší verze jde samozřejmě přepsat nižší - ovšem jen pokud je ta nižší tzv. WinSwup verze. (která je mimochodem úplně stejná, plná a neošizená, jako takzvaný "oficiální" FW, akorát má trošku "méně intuitivní" menu, které vás provází instalací).
Jelikož FW34 není ve verzi WinSwup, do telefonu ji nenahrajete. Takže zatím nezbývá, než se a) smířit s těmi problémy b) nahrát FW43, která neobsahuje češtinu c) počkat, až vyjde novější verze FW v češtině... _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|