View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:53 am Post subject: SX1 neprehra wav |
|
|
Ciao all. mam taky problem ze moj SX1 uz neprehra wav melodie. Neviem preco ale Ked si nahram do mobilu wav-ka tak ich ani nerozpozna. Nevie niekto ze kde moze byt problem? Len mi nepiste to ze mam nespravny format wav lebo nie som zaciatocnik. Za rady dakujem _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 6:20 pm Post subject: |
|
|
A teraz prehrava wav ale stale svieti osvetlenie  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 6:03 pm Post subject: |
|
|
Zas neprehrava wav. lepsie povedane teraz prehra ale neda sa to dat ako zvonenie :  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 8:42 pm Post subject: Re: SX1 neprehra wav |
|
|
GgDag wrote: | ..... Len mi nepiste to ze mam nespravny format wav lebo nie som zaciatocnik. Za rady dakujem |
v tom pripade ..nevim ..snad jen jakym programem to prevadis ...a zkus sem prece jennom napsat jake parametry tem wavkam davas...to jen pro jistotu...treba me pak neco napadne. No a k tomu rozpoznavani...mobil by t mel najit na MMC ve E:/Sounds/xxx.wav
takhle to mam ja a bezproblemu mi to najde a zaradi se to do moznych vyzvanecich tonu.Tak kdyztak napis program ,kterym to delas a pak ty parametry..treba me neco napadne _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 8:51 pm Post subject: |
|
|
GgDag wrote: | Ciao all. mam taky problem ze moj SX1 uz neprehra wav melodie. Neviem preco ale Ked si nahram do mobilu wav-ka tak ich ani nerozpozna. Nevie niekto ze kde moze byt problem? Len mi nepiste to ze mam nespravny format wav lebo nie som zaciatocnik. Za rady dakujem |
GgDag wrote: | A teraz prehrava wav ale stale svieti osvetlenie  |
GgDag wrote: | Zas neprehrava wav. lepsie povedane teraz prehra ale neda sa to dat ako zvonenie :  |
tomu hovorim naladovost nerobi treba niaky patch? mepomohlo by novy FW?  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 9:11 pm Post subject: |
|
|
No teraz uz mam iny problem. wav prehra ale zmizlo mi menu v Nastavenia/Audio _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Xmax88 rozumbrada

Joined: 23 May 2005 Posts: 312 Location: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1
1271.42 SMM
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 8:18 am Post subject: |
|
|
tak to je brutus
zkusil jsi prehrat ten FW? protoze podle me je to tim  _________________ SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->
Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni] |
|
Back to top |
|
 |
|