View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bihari kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 7:31 pm Post subject: CX75 - Obnova FF |
|
|
Při nahrávání patchů do tel. mě spadly XPcka a po nahození telefónu se nechtěl rozjet. Tak sem pomocí Papua Utils zformátoval FFS,FFS_B a FFS_C (v domění, že mě to pomůže)
Samozřejmě mám svoji zálohu FF ale chci použít FF staženou z těchto stránek.
Dělám všechno podle návodu (snad) ale když se snažím nahrát FF s povoleným zapisováním do Boot Core tak mě to hází tuto chybu:
Když to dělám bez zápisu do Boot Core tak se to povede, ale při zapnutí telefónu jen pípne a to je konec.
Používám V-Klay 3.3 |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 8:20 pm Post subject: |
|
|
To preto, lebo NESMIEŠ zapisovať do BCORE.. Zrejme je už dosť poškodený a je zázrak, že sa telefón vôbec zapne. S vklayom sa ani nedá prepisovať bcore, pretože aj keď v nastaveniach túto možnosť má, vždy sa zasekne na jednom kroku a potom sa odpojí od mobilu.
EDIT: Teraz som si všimol to čo máš pod obrázkom - pípne preto, lebo tým, že si nahral časť cudzieho BCORE teraz nesedia bezpečnostné bloky v EEPROM, BCORE a ani OTP... Zrejme budeš musieť robiť TestPoint, lebo s takto napoly svojim a napoly cudzím BCORE sa ti nepodarí ani spojiť sa normálne a ani nanovo vygenerovať kódy
PS: Posledná možnosť (okrem TP) je ešte skúsiť klasicky odblok cez PU _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
alkaba čestný člen

Joined: 15 Jan 2005 Posts: 1618 Location: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 8:25 pm Post subject: |
|
|
Hlavně nezapisuj nikdo Bootcore z cizí FF! Umrtvíš mobil Btw pokud nahraješ cizí FF, musíš ji potom ještě odblokovat....
Postupuj podle tohoto návodu: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=732
Nejjednodušší bude, když si vybereš možnost: "Ďalší postup na kompletné odblokovanie" _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 9:59 am Post subject: |
|
|
No ono je problém v tom, že do BCORE sa mu už niečo stihlo zapísať. Ja keď som mal ešte CX70 a omylom som dal zapísať aj BCORE, tiež mi to napísalo túto chybu, ale časť už stihol zapísať a potom mi už nešiel ani zaviesť SKEY (aj keď som potom nahral naspäť svoju FF), takže som musel nahrať fw25 a patchovať BCORE _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
Bihari kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 10:54 am Post subject: |
|
|
Už je vše vyřešeno. Nahrál jsem zpět vytvořenou FF a běhá to v pohodě. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|