Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 2:57 pm Předmět: CX75 kod pristroje |
|
|
koupil jsem dnes CXko v bazaru.ajkej je kod pristroje.jeste mam dva pokusy ale nevim jakej je normalne z tovarny ten zakladni kod pristroje. poradte hop nekdo pls.
jo a jeste dotaz. jde naformatovat karta pres kabel v pocitaci ? a zobrazi se jako vymenitelny disk? mam kabel DCA-510 _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 3:10 pm Předmět: |
|
|
Stejně jako u CX65. V MPM, SiMoCo apod se karta ukazuje vedle složky Data.
Standartně kód nemá. Pro zjištění nebo odblok mrkni do FAQ:
http://www.siemensmania.cz/faq.php _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
a neprijdu o zaruku kdyz zapisu kody Skey chtel bych si udelat zalohu FF, mel jsem driv CX65 ale uz vubec nevim jak na to poradis ? _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|