clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - vestavěný email. klient, mailman a ostatní emailoví klienti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

vestavěný email. klient, mailman a ostatní emailoví klienti
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Tue Aug 22, 2006 3:26 pm    Post subject: vestavěný email. klient, mailman a ostatní emailoví klienti Reply with quote

Zdravím, mám jeden dotaz, je pravda, že podobné téma už se několikrát řešilo, sám jsem několikrát do této diskuze přispíval, bohužel mám jeden problém s emailovými klienty, se kterým se nehodlám smířit...
Je to chaotické stahování příchozích emailů, kvůli této skutečnosti jsem byl donucen hledat nějakou alternativu k vestavěnému emailovému klientu, byl mi doporučen MAILMAN (bezesporu vynikající, propracovaná aplikace, ve spojení s aplikací Microreader teměř dokonalá), bohužel ani tato aplikace problém se stahováním emailů nevyřešila.
Můj dotaz tedy zní: Probíhá na vašem telefonu stahování emailů pomocí vestavěného klienta či aplikace Mailman chronologicky, tedy od nejnovější zprávy k nejstarší?

Díky za Vaše odpovědi.

wir2k
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 22, 2006 7:56 pm    Post subject: Reply with quote

No já mám M75 což je asi stejný jako x65 a maily stahuju pomocí vestavěného klienta a většinou se mi stáhnou podle času a data doručení, ale je pravda že asi třikrát nebo čtyřikrát jsem si všiml že byl nějaký ten mail zařazen jinak než by měl ale nic co by mě vytáčelo. Jinak mám nastevený jen stahování hlaviček a až potom si dotáhnu co chci.
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 7:25 pm    Post subject: Reply with quote

Tak ještě jednou, napište mi prosím Vaše zkušenosti se stahováním mailů, fakt by mně to hodně pomohlo, potřebuju zjistit, kde je chyba, a toto by mohl být první krok...

Díky za info

To děláte schválně nebo co??? :-) Tento thread si už prohlédlo cca 120 lidí a nikdo není schopný napsat, jestli mu telefon stahuje maily v pořádku nebo to dělá podobnou neplechu jako mně...
To nikdo nepoužíváte na telefonu emailového klienta nebo máte jenom kopr mně odepsat???

// Spojeny 2 příspěvky, nespamuj; jenda.69

kodein
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 4:46 pm    Post subject: Reply with quote

Použival jsem vestavěneho email klienta na m65, maily mi to stahovalo postupne jak mi dosly..... Ted ho moc casto nepouzivam... Zkousel jsem taky mailmana, super aplikace, ale jak rikas ty stahuje to !hodne chaoticky.... Jedina aplikace ktera byla jednoducha a maily stahovala taky postupne byla: seznam blue mail...
Ovsem hodne blbe se v ni psaly a posilaly maily...
Back to top
View user's profile Send private message
MikeMaster
všeználek
všeználek

Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)

4379.18 SMM
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

Mám M65 a používám vestavěného E-mailové klienta... Jsem s ním spokojený. Když si potřebuju napsat E-mailík, tak si ho napíšu, když potřebuju nějaký stáhnout, tak ho stáhnu... Stahuje mi to pouze E-maily, které jsem si přes mobil ještě nestáhl, tzn. že se mi stáhnou i ty, které jsem si přes PC přečtl, ale přes mobil ještě nestáhl a samozřejmě to stahuje i nové E-maily. A také používám možnost sathování pouze hlaviček a po té se podle velikosti E-mailu rozhodnu, zda-li E-mail stáhnu do mobilu či ne. 8)
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
serzino
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

Pouzival som na s65 mailoveho klienta takmer stale a fungoval spravne.Len velmi malo sa stalo aby maily som stiahol v inom poradi ,ako prisli.Na s75 tiez pouzivam mailoveho klienta,ale stahujem hlavicky a potom si stiahnem iba mail ktory chcem. Smile
Tyristor_
badatel
badatel

315.18 SMM
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

C65: V Mailmanu se mi maily taky občas stahujou chaoticky. Ale Simple mail mi je zatím vždycky stáhl a řadil podle data, ale je pravda, že jsem to zkoušel nejvíce s 15 maily.
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 12:27 pm    Post subject: Reply with quote

A vestavěný fungoval jak?

Může mít špatné fungování emailových klientů na mém telefonu na svědomí skutečnost, že je to tzv. "šedivka"?

// Necituj příspěvky nad svým. Spojeny 2 příspěvky, nespamuj; jenda.69

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 4:59 pm    Post subject: Reply with quote

MOFO wrote:
Může mít špatné fungování emailových klientů na mém telefonu na svědomí skutečnost, že je to tzv. "šedivka"?
To rozhodně Ne - na S65 to spíše bude mít na svědomí použitý emailový server - nenapsal jsi, kde mail máš, anebo špatně nastavené možnosti v menu zpráv anebo v datovém profilu Think (Zkoušel jsem používat i různé java aplikace na maily na S65 a nakonec jsem skončil u vestavěného klienta - bylo to rychlé, přehledné a spolehlivé). Jako alternativu pro naprosto bezproblémové prohlížení i poměrně rozsáhlých mailů jsem občas používal Operu mini (vadilo mi omezení velikosti stahovaných mailů - teď už si přesně nepamatuji jestli to bylo 99 anebo 199KB). Email mám na volným.
quab
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 5:18 pm    Post subject: Reply with quote

Mám cx65 mailový klient funguje naprosto bez problémů.

-OT-
Není nad to si uprostřed šumavskýho hvozdu sednout na pařez a poslat kamarádce do Německa mail s fotografií hřiba kterého jsem zrovna našel.
Pánové, uvědomujete si v jak úžasné době to žijeme?
-OT-
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 8:02 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
MOFO wrote:
To rozhodně Ne - na S65 to spíše bude mít na svědomí použitý emailový server - nenapsal jsi, kde mail máš, anebo špatně nastavené možnosti v menu zpráv anebo v datovém profilu Think (Zkoušel jsem používat i různé java aplikace na maily na S65 a nakonec jsem skončil u vestavěného klienta - bylo to rychlé, přehledné a spolehlivé). Jako alternativu pro naprosto bezproblémové prohlížení i poměrně rozsáhlých mailů jsem občas používal Operu mini (vadilo mi omezení velikosti stahovaných mailů - teď už si přesně nepamatuji jestli to bylo 99 anebo 199KB). Email mám na volným.

Tak buď budu úplné pako nebo mám opravdu zázračný telefon... Sad
Zkoušel jsem už kdeco a pořád se stejným výsledkem, jinak schránku mám na Seznamu, zkoušel jsem i tuto možnost, odepsali mně však, že schránka pracuje naprosto bez problémů.

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 8:26 pm    Post subject: Reply with quote

Tak si pro zkoušku udělej jeden mail někde jinde třeba na volným a zkoušej.
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

Hmm, to bych mohl, jenomže na druhou stranu na Seznamu má email nejvíc lidí a pochybuju, že by měl Seznam něco se schránkou...
-==[Hitman]==-
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 9:59 pm    Post subject: Reply with quote

Aj mne robi problemi www.inmail.sk malo by to tam fungovat? Uz som sa pytal, ale nic take mi neporadili, jedine to, ze ked je tam POP3, ta ze to musi ist Confused ?

Sony Ericsson W810i
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Fri Sep 08, 2006 10:26 pm    Post subject: Stahování mailů dle data Reply with quote

Ahojte.Já tedy nepochopím co tady řešíte.Když stáhnu vestavěným všechny maily a nejsou náhodou podle data tak si kliknu na MOŽNOSTI-TŘíDIT PODLE DATA mám to tam jak z partesu.Ale tobě šlo asi o to když by se ti všechny nestáhly,abys tam měl jen ty nejnovější že?
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum