View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ludwig776 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 7:56 pm Post subject: problem s patchem pro precho Native_Menu |
|
|
Zdravim, rad bych vas pozadal o radu. Mam novou me75 a snazim se si ji lehce poladit,v22, loader uz mam zavedenej, ale byl to docela porod
ale pak jsem nasel nekde tady navod krok po kroku a pak uz to docela slo...
tak jsem tam nahazel naky patche co se mi libily, rozchodil gprs, operu, jimma a zjistil ze mi nefunguje patch pro prechod do nativ menu, nebo nevim jak jej pouzit
stahnul jsem si jej odsud: ME75v22_Go_to_Native_Menu_by_pressing____.vkp
v jimmovi kdyz zmacknu ### tak se nic nestane, co delam spatne?
a jeste jeden dotaz, co jsem koukal na screeny, tak se mi zda ze tam toho maj lidi nejak vic, daj se nekde sehnat nejaky dalsi patche pro me75? nebo jak nastavim zobrazovani zap/vyp vybraci?
dik moc za odpoved _________________ Cus vid |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 8:00 pm Post subject: Re: problem s patchem pro precho Native_Menu |
|
|
Ludwig776 wrote: | Zdravim, rad bych vas pozadal o radu. Mam novou me75 a snazim se si ji lehce poladit,v22, loader uz mam zavedenej, ale byl to docela porod
ale pak jsem nasel nekde tady navod krok po kroku a pak uz to docela slo...
tak jsem tam nahazel naky patche co se mi libily, rozchodil gprs, operu, jimma a zjistil ze mi nefunguje patch pro prechod do nativ menu, nebo nevim jak jej pouzit
stahnul jsem si jej odsud: ME75v22_Go_to_Native_Menu_by_pressing____.vkp
v jimmovi kdyz zmacknu ### tak se nic nestane, co delam spatne?
a jeste jeden dotaz, co jsem koukal na screeny, tak se mi zda ze tam toho maj lidi nejak vic, daj se nekde sehnat nejaky dalsi patche pro me75? nebo jak nastavim zobrazovani zap/vyp vybraci?
dik moc za odpoved |
Špatně děláš, to, že si musíš ještě aktivovat patch na Developer Menu a to si musíš přiřadit na nějakou klávesu pomocí programu DSE. Najdeš ho na těchto stránkách - Hledej ! A až se do toho Developer menu dostaneš, tak v záložce LOGAL dej možnosti a dej Enable ###... A pak už to bude ok... 8) _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Ludwig776 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 8:06 pm Post subject: parada |
|
|
aha, dik moc, a ja si rikal, kcemu tak to servisni menu asi je, jeste jsem ho na nic nepouzil 8)
jdu to zkusit _________________ Cus vid |
|
Back to top |
|
 |
Ludwig776 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 8:12 pm Post subject: prima |
|
|
dik moc oba, uz to de, ted konecne muzu poradne vyuzivat fsech funkci, ani to nebolelo, se docela divim, na vse jsem hlavne ze zacatku prichazel hrozne dlouho
tech pachu teda vic neni? _________________ Cus vid |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Ludwig776 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 8:28 pm Post subject: |
|
|
no stahnul a palikoval jsem patche pro ME75 co jsem nasel tady na SM, a chtel jsem se zeptat jsetli jsou jeste nejaky jiny patche, treba univerzalni pro vsechny siemensi bo tak neco, popripade kde ja najdu _________________ Cus vid |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 8:32 pm Post subject: |
|
|
Ludwig776 wrote: | no stahnul a palikoval jsem patche pro ME75 co jsem nasel tady na SM, a chtel jsem se zeptat jsetli jsou jeste nejaky jiny patche, treba univerzalni pro vsechny siemensi bo tak neco, popripade kde ja najdu |
ne, univerzální patche pro všechny Siemense opravdu nejsou, nebo o nich nic nevím... Patche jsou na jednotlivé modely a jednotlivé FW... A na ME75 je opravdu málo patchů, např oproti M65, CX665... Na patchování jsi si vybral špatnej mobil..  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Ludwig776 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 8:38 pm Post subject: |
|
|
njn, co se da delat, snad je casem ty patche pro me75 pridelaj...
pred me75 jsem mel c65 a ani jsem nevedel ze se siemens daj takle patchovat a modifikovat, takze me75 jsem si koupil a az pak tady zjistil ze se stim daj delat psi kusy , skoda ze toho pro me75 neni vic... ale uz jsem zprovoznil vse co jsem chtel a nasel programy ktery sem ani nevedel ze bych moh chtit, takze jsem za 2600kc a 3dny casu nadmiru spkojenej z _________________ Cus vid |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|