View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
demino kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 8:43 pm Post subject: Siemens S75 - problemy |
|
|
Mam novy telefon Siemens S75. Mam ho ctyri dny a za tu dobu se mi seknul nekolikrat anebo se vypina. Deje se to prevazne kdyz prehravam nejake video v Media playeru. A pokud nezamrzne tak kdyz chci prejit na dalsi video tak se sam od sebe vypne. Nekdy prehraji 5 videi po sobe a nestane se nic a nekdy se zasekne hned u prvniho videa. Zaseknute video lze zrusit jedine kdyz vytahnu baterii anebo vyjedu z Media playeru a necham zaseknute video na pozadi, dostanu se tak k ovladani tlacitek, pak zmacknu cervene tlacitko pro vypnuti a i kdyz se zda ze se nic nedeje tak se po chvili mobil vypne. V prodejne kde jsem mobil kupoval mi rekli, ze pry mobil neni na hrani a ze se nemam divit ze se sekne. Protoze je novy tak kazdy snad chce vyzkouset jake funkce mobil ma a jak je zvlada. To muzu zustat rovnou u me stare dobre Nokii 3310. Koupil jsem si mobil s rozsahlejsimi funkcemi proto abych je snad vyuzival. Mam chut to nahrat cele na video to jak se mobil chova a poslat to na servis i s tim videem. Nehlede na to, ze se docitam na ruznych diskusnich forech, ze s timto mobilem jsou problemy presne ty same jake mam ja. Kdyz jsem to rekl v prodejne tak mi tam rekli, ze na net si muze kazdy napsat co chce a ze se neda vsemu verit. Jenze kdyz vidim, ze mam stejne problemy jako ostatni uzivatele tak tomu snad verim, ne? Jinak muj mobil funguje zatim bez problemu az na ty co jsem vise popsal. Mam kamarady kteri maji Sony Ericsson a jsou s nim nadmiru spokojeni. Nemaji problemy s vypinanim nebo se zamrznutim videi. Udelal jsem chybu, ze jsem si take neporidil takovy mobil. Udelal jsem chybu, ze jsem se hned nepodival na diskusni fora co pisou o tomto mobilu. Nikdy bych si ho nekoupil a take si uz nikdy nekoupim nic od znacky Siemens. Mate take takove problemy jako ja? |
|
Back to top |
|
 |
SenorKohucik rozumbrada

Joined: 12 Oct 2005 Posts: 343 Location: MICHALOVCE(okolie) Fon:S75 FW47+512
3004.72 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Mon Sep 04, 2006 9:07 pm Post subject: |
|
|
Rozhodně je to na reklamaci. Když si koupím nový telefon, tak chci, aby fungoval... U Siemense jsem se nesetkal nikdy s žádným problémem. Jinou značku bych si nekoupil. (ale je pravda, že jsem se také nesetkal s S75. A nevidím důvod, proč by si uživatelé vymýšleli. Akorát často závistiví uživatelé jiných značek Siemens pouze pomlouvají, přesto že ho vůbec nevlastní. To asi ale není případ S75.)
Pokročilejší uživatel si to sice může udělat i doma, ale reklamace je pro někoho jednodušší. Rozhodně to na ni je. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3
Last edited by simp on Mon Sep 04, 2006 9:09 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Sep 04, 2006 9:09 pm Post subject: Re: Siemens S75 - problemy |
|
|
demino wrote: | Mam kamarady kteri maji Sony Ericsson a jsou s nim nadmiru spokojeni. Nemaji problemy s vypinanim nebo se zamrznutim videi. Udelal jsem chybu, ze jsem si take neporidil takovy mobil. Udelal jsem chybu, ze jsem se hned nepodival na diskusni fora co pisou o tomto mobilu. Nikdy bych si ho nekoupil a take si uz nikdy nekoupim nic od znacky Siemens. Mate take takove problemy jako ja? | omg, se jsou nejhorší telefony co znám, hardwarově jsou to shity, 5 z 10 SE se do roka pokazí...
mám S75 a nemůžu si na ni stěžovat.... hold kdyby lidi nebyli líný, a trochu víc četli, tak by zjistili, že si to můžou spravit doma, ale lidi ne, lidi jsou líní jak něco... je jim zatěžko si něco přečíst, oni radši paradoxně něco napíšou (i když je to stojí víc energie, než si přečíst pár návodů).....  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Mon Sep 04, 2006 9:25 pm Post subject: |
|
|
Souhlasím s tebou, ale ne ve všem. Jasný, není to problém a i tak jsou to nejlepší telefony, ale po zakoupení by podle mého názoru měly být plně funkční bez dalších zásahů uživatele. Měly by být plně použitelné i pro uživatele, který třeba vůbec nemá servisní kabel, nemá připojení k Internetu či dokonce i pro uživatele, kteří jsou pouze líní číst návody a myslí si, že zaplacením telefonu to končí...
Mezi takové uživatele já ale zrovna nepatřím. Je S75 s nejnovějším FW stabilní, nevypíná se a dá se plnohodnotně používat i tak, jak píše třeba demino? _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Sep 04, 2006 9:32 pm Post subject: |
|
|
simp wrote: | Mezi takové uživatele já ale zrovna nepatřím. Je S75 s nejnovějším FW stabilní, nevypíná se a dá se plnohodnotně používat i tak, jak píše třeba demino? | demino má asi v telefonu jeden z prvních firmwarů, co existovaly... s FW40 je to všechno v pohodě, a už hodně dlooouho se mi sám nevypnul... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Mon Sep 04, 2006 9:33 pm Post subject: |
|
|
To rád slyším. Ale opravdu se mi nelíbí, že taková značka, jako je Siemens, telefony s takovým FW vůbec vypustil. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
gorgeous007 všeználek

Joined: 17 Oct 2005 Posts: 776 Location: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)
4261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 2:21 pm Post subject: |
|
|
simp wrote: | To rád slyším. Ale opravdu se mi nelíbí, že taková značka, jako je Siemens, telefony s takovým FW vůbec vypustil. |
Chceli mať S75 čím skôr na trhu a mysleli si, že firmware si už potom ľudia zmenia.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
doglik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 2:27 pm Post subject: |
|
|
No, mám S75 ani ne měsíc a nikdy nic podobnýho se mi nestalo. Jakej tam mas FW? Jestli teda víš, jak to zjistit. Protože jestli ho máš chvíli, tak bys tam mohl mít už nějakej novější... _________________ C35 (death) -> M55 fw10 -> M55 fw 91+mnoho patchů -> S75 (tovární fw 35 ) -> Update SW 47 - original Siemens |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|