View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 7:55 am Post subject: Zistenie TESTPOINTU |
|
|
Cawko, nerad otravujem, som tu sice zabehany, ale nikde som nenasiel odpoveed na moju otazocku. Da sa zistit ci bol na telefone spraveny testpoint inac ako len fyzicky - myslim tym rozobrat telefon a pozriet sa ze je urobeny? Idem kupit S65 a chcem vedeit ci nema nahodou urobeny TP, tak ci sa to neda zistit nejako v *#06# alebo nejakym inym sposobom. THX za odpovede.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 7:59 am Post subject: |
|
|
Inac ako fyzicky to ide zistit iba u telefonov,kde je zname,ze sa telefon s V_Klay bez TP nespoji...napr. ma napada A60, A52
U S65 sa testpoint nereze ani sa nerobi ziaden zasah na doske..takze ci bol robeny testpoint nezistis a moze Ti to byt uplne jedno.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 8:01 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Inac ako fyzicky to ide zistit iba u telefonov,kde je zname,ze sa telefon s V_Klay bez TP nespoji...napr. ma napada A60, A52
U S65 sa testpoint nereze ani sa nerobi ziaden zasah na doske..takze ci bol robeny testpoint nezistis a moze Ti to byt uplne jedno.  |
Dik, taze aj keby bol,tak to neva,spravne som pochopil? _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 10:33 am Post subject: |
|
|
Velmi spravne  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|