Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2005 9:09 pm Předmět: mFileManager |
|
|
Robím FileManager, už som to dával na JavaManiu, hádam tu bude mať väčší úspech. Viac informácií a aplikáciu na stiahnutie nájdete na tejto stránke. Sú tam vymenované funkcie, ktoré zatiaľ má. Aplikácia je ešte vo vývoji, takže nezaručujem bezchybnú funkčnosť. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: ne prosinec 11, 2005 9:22 pm Předmět: |
|
|
znám to... protože chodím na Javamaniu
btw je to super aplikace _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 8:31 am Předmět: |
|
|
Vyzera to zatial dobre...uz sa tesim na finalnu verziu  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krMeEjNzy věrný diskusník

Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 401 Bydliště: javamania :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 9:06 am Předmět: |
|
|
Milane,kdy to tak vidis na konecnou,plne funkcni verzi??? Zda se mi to super programek, tak se snaz... Myslim ze bys casem moh i vyrabet placene hry...Ale tady je dycky nabizej zadarmo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 9:56 pm Předmět: |
|
|
Táto verzia už je celkom funkčná, pri práci so súbormi asi nenastávajú žiadne chyby (testoval som to dosť dlho), jediný problém je nedostatok pamäte pri načítavaní väčších obrázkov. Mne na cx65 to nezobrazí ani normálnu fotku vytvorenú týmto mobilom v rozlíšení 640x480. Ale zobrazovanie obrázkov aj tak nie je hlavným účelom aplikácie, nechcem tam dávať ani prehrávač zvukov a videa. Chcem ešte vylepšiť vyhľadávanie v súboroch, teda pridať podľa typu, veľkosti a dátumu zmeny. Ešte je jedna chyba - neviem ako vám, ale mne sa to nejako zacyklí, keď dám zobraziť štruktúru adresárov a Expand all... (na emulátori ide, ale na mobile buď zamrzne, alebo len tak dlho trvá).
Ak máte niekto nejaký dobrý nápad, čo by som tam mohol pridať, tak mi napíšte, pokúsim sa už nejako urobiť tú konečnú verziu. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: po prosinec 12, 2005 10:17 pm Předmět: |
|
|
to přehrávání zvuků a videa bych tam dal.. _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 7:57 pm Předmět: |
|
|
pip@ napsal: | to přehrávání zvuků a videa bych tam dal.. |
A taky by to mohlo být v slovenštině!!! Ne jen v angličtině!!!! (Jinak zůstanu u FileManageru, který je sice v aj, ale můžeš v něm pouštět libovolně velké soubory, měnit parametry souborů- skrytý, jen pro čtení. A hlavně se to nezasekává vždy, když chci vlézt do složky file://0:/System/T9/. A to je asi vše. Po tom co poupravíš tohle a dáš do pořádku to, že .amr nebude unknow format, tak to bude supheeeerr!!!!  _________________ Siemens není špatný, to jen Benq je zlý! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 8:00 pm Předmět: |
|
|
MilanLaslop napsal: | Táto verzia už je celkom funkčná, pri práci so súbormi asi nenastávajú žiadne chyby (testoval som to dosť dlho), jediný problém je nedostatok pamäte pri načítavaní väčších obrázkov. Mne na cx65 to nezobrazí ani normálnu fotku vytvorenú týmto mobilom v rozlíšení 640x480. Ale zobrazovanie obrázkov aj tak nie je hlavným účelom aplikácie, nechcem tam dávať ani prehrávač zvukov a videa. Chcem ešte vylepšiť vyhľadávanie v súboroch, teda pridať podľa typu, veľkosti a dátumu zmeny. Ešte je jedna chyba - neviem ako vám, ale mne sa to nejako zacyklí, keď dám zobraziť štruktúru adresárov a Expand all... (na emulátori ide, ale na mobile buď zamrzne, alebo len tak dlho trvá).
Ak máte niekto nejaký dobrý nápad, čo by som tam mohol pridať, tak mi napíšte, pokúsim sa už nejako urobiť tú konečnú verziu. |
Moc dobře vím, proč to zatuhne. Protože nedokáže otevřít adresář System/T9. Když do něj chceš vlézt, tak se program kousne. To je řekl bych ten problém. _________________ Siemens není špatný, to jen Benq je zlý! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 8:25 pm Předmět: |
|
|
Je pravda, že ten adresár zamrzne, asi preto, lebo sa tie súbory v ňom používajú. Ale so zamrznutím pri zobrazovaní celej štruktúry adresárov to nemá asi nič spoločné, lebo teraz som vypol zobrazovanie skrytých súborov (teda ani System to neprehľadávalo) a zamrzlo aj tak. Nechal som to 15 minút tak a už sa to nespamätalo, takže chyba bude ešte niekde inde. Tie typy súborov ešte nie sú dokončené, takže to ukazuje neznámy súbor skoro pri všetkých.
Zmenu atribútov neviem urobiť, musím nájsť nejakú dokumentáciu. Ak sa mi to podarí, tak to urobím podobne ako kopírovanie, teda po nastavení vlastností nejakého adresára sa môžu zmeniť vlastnosti všetkých objektov, ktoré obsahuje.
S otváraním väčších súborov to tiež nejako vyriešim. Ide o to, že mobil nedokáže zobraziť také množstvo textu naraz a vypne sa, preto som tam dal také obmedzenie. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 8:49 pm Předmět: |
|
|
witiko napsal: | (Jinak zůstanu u FileManageru, který je sice v aj, ale můžeš v něm pouštět [b]libovolně velké soubory, měnit parametry souborů- skrytý, jen pro čtení. | Dalsia verzia bude aj v SJ (mal by som to osobne prekladat ) a bude tam par dalsich moznosti...
http://www.javamania.cz/forum/viewtopic.php?t=565&start=0 _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:14 pm Předmět: |
|
|
Nová verzia (0.7):
- možnosť zmeny atribútov súborov a adresárov (iba na čítanie a skryté) - dá sa zmeniť aj pre viac súborov naraz a aj pre celý obsah adresárov
- jednoduchý prehrávač videa a zvukov
- vyhľadávanie aj podľa veľkosti (dá sa nastaviť minimálna a maximálna veľkosť súboru v KB) a dátumu
- počas vyhľadávania sa zobrazuje počet už nájdených položiek
- zmenená grafika
- zmenená organizácia menu, možnosť vyberať pomocou číselnej klávasnice, stačí stlačiť klávesu s číslom stĺpca a potom s číslom riadku - položky sú očíslované
- celkové, použité a voľné miesto každého disku
- amr už rozpoznané ako zvukový formát
- počas zmeny súborov je už vidieť celý koniec cesty k súboru (text je zarovnaný k pravému okraju displeja)
V ďalšej verzii bude:
- opravené zamŕzanie pri otváraní niektorých adresárov
- výber jazyka (preklad do slovenčiny)
- opravené zamŕzavanie pri otvorení celého stromu
- pridané ďalšie typy rozpoznávaných súborov (napr. htm)
- vyhľadávanie podľa typu, viacnásobný výber súborov podľa typu
- možno zoraďovanie súborov podľa veľkosti, dátumu...
- iné spôsoby zobrazovania, napr. že dole sa bude namiesto typu zobrazovať dátum zmeny
- zobrazovanie dlhších súborov
(tieto funkcie tam iba plánujem dať, niečo sa mi možno nepodarí alebo skôr nebude chcieť ) _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 20, 2005 7:43 am Předmět: |
|
|
MilanLaslop napsal: | Nová verzia (0.7):
- možnosť zmeny atribútov súborov a adresárov (iba na čítanie a skryté) - dá sa zmeniť aj pre viac súborov naraz a aj pre celý obsah adresárov
- jednoduchý prehrávač videa a zvukov
- vyhľadávanie aj podľa veľkosti (dá sa nastaviť minimálna a maximálna veľkosť súboru v KB) a dátumu
- počas vyhľadávania sa zobrazuje počet už nájdených položiek
- zmenená grafika
- zmenená organizácia menu, možnosť vyberať pomocou číselnej klávasnice, stačí stlačiť klávesu s číslom stĺpca a potom s číslom riadku - položky sú očíslované
- celkové, použité a voľné miesto každého disku
- amr už rozpoznané ako zvukový formát
- počas zmeny súborov je už vidieť celý koniec cesty k súboru (text je zarovnaný k pravému okraju displeja)
V ďalšej verzii bude:
- opravené zamŕzanie pri otváraní niektorých adresárov
- výber jazyka (preklad do slovenčiny)
- opravené zamŕzavanie pri otvorení celého stromu
- pridané ďalšie typy rozpoznávaných súborov (napr. htm)
- vyhľadávanie podľa typu, viacnásobný výber súborov podľa typu
- možno zoraďovanie súborov podľa veľkosti, dátumu...
- iné spôsoby zobrazovania, napr. že dole sa bude namiesto typu zobrazovať dátum zmeny
- zobrazovanie dlhších súborov
(tieto funkcie tam iba plánujem dať, niečo sa mi možno nepodarí alebo skôr nebude chcieť ) |
Mohlo by tam taky být, že soubory s neznámou koncovkou otevře jako text a mohl by tam být i obsažen FileCoder od Sh@dyho.
EDIT: Mohl bys to Sh@dy přeložit do čj. Samozřejmě pokud programuješ právě něco jiného, budu si muset postačit se svými jazykovými znalostmi.  _________________ Siemens není špatný, to jen Benq je zlý! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 20, 2005 3:53 pm Předmět: |
|
|
Neznáme súbry otvára ako text, ale tie dlhšie zatiaľ nie.
Kódovanie s najväčšou pravdepodobnosťou nebude, lebo Sh@dy vyvíja vlastný FileManager tak asi nebude túto funkciu poskytovať iným programom. A mne sa to veľmi robiť nechce. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spiro začátečník

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 93 Bydliště: Slovakia,Kosice
61.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 20, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
ja len tak ze nedavaj tam toho zbytocne vela aby to nezaberalo vela pamete  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|