Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DeepGirl kolemjdoucí
 Založen: 10. 09. 2006 Příspěvky: 4 Bydliště: Prešporok na Dunaji
1.00 SMM
|
Zaslal: ne září 10, 2006 9:24 pm Předmět: EL 71 a MPM cez bluetooth |
|
|
Mám Siemens CX 75 a s počítačom ho spájam s USB káblom, všetko OK. Druhý, Benq-Siemens EL 71 spájam s Bluetooth (COM 14). Komunikácia cez "My Bluetooth Places" funguje bez problémov, softvér Mobile Phone Manager (verzia 4.06.12.11.0) však telefón neregistruje. V jeho nastaveniach som skúšala automatické rozpoznávanie, aj rozpoznávanie cez Bluetooth. Pre overenie som skúšala spojiť cez Bluetooth aj CX 75 a MPM takto nenašiel ani ten. Cez IrDA ho nájde.
Má niekto podobné skúsenosti, viete poradiť?
p.s.
EL 71 mám od stredy a už som ho dvakrát našla skapatého (batéria takmer plná) a raz mi skapal priamo pred očami (žiadne pípnutie, len čierna obrazovka). CX 75 sa mi tiež začal sám od seba vypínať, v servise mi najprv upgradovali FirmWare, ale keď nepomohlo ani to, vymenili mi celú dosku. To bolo v júni. Odvtedy sa vypol len raz (budiž mu odpustené) a frčí výborne... ALE MŇA UŽ NEBAVÍ STÁLE DO SERVISU BEHAŤ! Čo to majú novšie Siemensy v popise práce, samy sa vypínať? S 55 nechcípla počas dvoch rokov ani raz - a ani babkina A 65  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: po září 11, 2006 5:40 am Předmět: |
|
|
pro komunikaci přes BT musíš nejdřív vytvořit spojení přes serial com port. To bývá v nainstalovaném programu-ovladačích tvého USB. U mých ovladačů stačí kliknout na modrou ikonu BT v liště a tam už najdu možnosti připojení, které moje BT podporuje. Dvakrát kliknu na comport, proběhne připojení. Ikonka to signalizuje zezelenáním a pak teprve se pouští MPM. Po ránu jsem to asi neformuloval nejsrozumitelněji, ale snad ti to pomůže  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DeepGirl kolemjdoucí
 Založen: 10. 09. 2006 Příspěvky: 4 Bydliště: Prešporok na Dunaji
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 11, 2006 6:55 am Předmět: |
|
|
Super, už to frčí, díky moc Ale aj tak zvláštne, že na porte COM 14 ho nájsť nevedelo, ale na COM 15 áno...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: po září 11, 2006 7:44 am Předmět: |
|
|
Ok, že Ti to ide
S BT je to niekedy ťažšie ale doteraz sa mi podarilo sfunkčniť každé spojenie, tak so Siemens, resp. aj iné. Ono sa to nakoniec nejako vždy podarí
K problémovým vypínaniam a mrznutiam mobilov Siemens: áno stáva sa, ale namalo by sa Mne sa nikdy nevypol mobil S6, C25, C55, vcelku som spokojný aj s CX75, ale dcéra s C65 pomenej a CF62 sa po roku tiež už vypína. - Od mobilov osobne chcem spoľahlivosť a nie dávať pozor, či dýcha a žije. - Čakám na E71.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|