View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
akicek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 11:47 am Post subject: S88 kam s java aplikacemi?? |
|
|
Prosím nemáte někdo zkušenosti s instalací javy do s88? Když jsem si poslal nějaké aplikace bluetoothem tak mi napsal u každé hlášku, že ji instaloval do her ale tam nic není. A po připojení USB kabelem a otevření paměti se mi tam v PC ty aplikace zobrazí. Po vymazání a pokusu instalace kabelem proběhne vše v pohodě, v PC se zobrazí v složce Java( myslím v paměti s88) ale v samotném telefonu opět nic není. Díky  |
|
Back to top |
|
 |
liborse začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 8:21 am Post subject: |
|
|
Měl jsem podobný problém. Zřejmě si tam zapoměl nahrát i jad soubory. Starší Siemensy (čistokrevné) ho nevyžadovali a tak ti mohou chybět. U každé hry/programu by měli být dva soubory, které musíš nahrát SPOLEČNĚ - *.jad (s informacemi) a *.jar (vlastní hra). Javu musíš nahrát do adresáře Java. Já to mám tak, že každou novou java hru/program přidám do nového adresáře (např. java/nová hra), je to pak přehlednější a nedochází ke konfliktům aplikací. Taky mám S88.
EDIT: Pro tvorbu *.jad souborů použij program jadmaker - když ti chybí *.jad soubor, určitě potěší.
Když už jsme u té javy, zajímalo by mě, kde na BS S88 sehnat nějakou slušnou javu... |
|
Back to top |
|
 |
akicek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 23, 2006 4:53 pm Post subject: s88 |
|
|
Díky za ujištění, čistě náhodou se mi při nahrávání javy do S88 připletla aplikace s ,jad´souborem a pak se mi objevila. Jen neví,m, jestli stačí použít vždy stejný ,jad´který vždy přejmenuji podle java aplikace ve které chybí, (do staršího siemense jsem ji opravdu nepotřeboval a teď mi u všech her a aplikací schází), nebo jestli to pozná a nenechá se oblafnout. Teď to ani nemám možnost vyzkoušet - po třech dnech přestal makat Bluetooth a S88 sypal do opravy.  |
|
Back to top |
|
 |
liborse začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 23, 2006 6:37 pm Post subject: |
|
|
Pokud vím, tak v jad souboru se ukrývají informace o dané hře/programu - zkuste si jad soubor otevřít v textovém editoru a uvidíte 8) . Z toho plyne, že pokud byste např. použil soubor od hry Solitaire na hru Prince of Persia, tak by vám ji mobil pojmenoval zase Solitaire, což by se vám asi nelíbilo . Prostě nejlepší je, když máte vždy po ruce správný jad soubor, jinak můžou nastat (ale nemusí) komplikace. Jelikož nacházím spíše jar soubory (bez JAD), na jejich tvorbu používám právě ten "Jadmaker". Stačí JAR soubor přetáhnout na okno Jadmakeru a vytvoří se vám JAD soubor.
A jaké máte zkušenosti s javou pro S88? Já jsem nerozchodil skoro nic - tedy z programů, které byly na tátově S75. Avšak třeba Sudoku jsem tam rozjel v pohodě. Některé programy zase využívají 1/3 displeje nebo tam nefungují dialogová tlačítka... Byl jste úspěšnější? |
|
Back to top |
|
 |
luskysak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 4:16 pm Post subject: java |
|
|
na tohle ste nemuseli zakladat nový to už je napsaný v čistě s88 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|