View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bitkar začátečník

|
Posted: Sat Sep 05, 2009 10:50 am Post subject: t-mobile v S68 |
|
|
Zdravim, hledal jsem, ale proste nenasel. Kdysi jsem si koupil predposledni prodany kus S68, ktery ale vyhrabali nekde kdoviodkud a uz byl jen s tim, ze byl pripraven pro operatora T-mobile. Logo T-mobile namisto loga S68 pod displayem jsem zdarne strhnul bez poskozeni. Ale zustalo hodne bordelu v sw. Nastesti ne tak moc, takze jde vybrat jiny graficky tema nez to ke zbliti ruzovy apod. Ale protoze jsem si nedavno koupil kabel, vse zprovoznil a upgrdnul na fw47, tak bych chtel mit vsechno tiptop, protoze jsem trosku v necem detailista. Jak ty veci t-mobilu vykopat ven? co tam vsechno je: default graficky tema (ikonky sedy asi origo nastesti), ve spravci souboru jsou zbytecne polozky (zastupci pro stahnuti z t-zones) "stahnout dalsi hry", "dalsi zvoneni", obrazky atd. , pak tam jsou jeste animace start a konec, melodie, takova ta znelka t-mob. apod.
Puvodne jsem si myslel, ze to zmizne s novym firmwarem, ale je to tam furt. Kam se to uklada? jak to muzu vykopat, abych treba default tema mel butterflies nebo grid nebo cokoliv jinyho a nemel v adresarich ty blby zastupce? _________________ C35i - S55 - S68 - forever ale ve skrini - Samsung Wave |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sat Sep 05, 2009 1:22 pm Post subject: |
|
|
Ti zástupci jsou v souboru 2:\Default\MagicLinks.xml (nebo tak nějak)
Je to na disku config, aby ses tam dostal, musíš mít zavedenej SKEY. _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
bitkar začátečník

|
Posted: Sat Sep 05, 2009 1:57 pm Post subject: |
|
|
uz na to koukam, bomba, diky moc! fakt se tu vyznate, se musi nechat. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|