View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kasso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 03, 2006 12:51 pm Post subject: datakabel na s55 |
|
|
neviete niekto poradit ci mozem na kabel ktory mam k telefonu cx65 pripojit aj telefon s55 a ci mi bude aj fungovat alebo co mam spravit aby fungoval?uz som ho mal pripojeny ale nic sa nedialo.pripojil som ho a ani system ho nerozpoznal.nezobrazilo mi ani spravu ze sa nasiel novy hardware.mam nainstalovany MPM. _________________ kasso |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Oct 03, 2006 2:08 pm Post subject: |
|
|
Pouzivaj Simoco, vrelo ti ho odporucam.
Co sa tyka zapojennia kabla, tu mas par obrazkov. Malo by ti to pomoct. Staci ak upravis koncovku kabla.
 _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
kasso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 03, 2006 5:38 pm Post subject: |
|
|
v upravovani koncoviek datakablov som neni az taky smely ako ostatni a pytal som sa preto lebo nabijacka mi funguje zo siemensu s55 do siemensu cx65 a naopak tak ci by to tak nefungovalo nahodou ajk s datakablom.a simoco mi nechcelo ist v pocitaci ale na mobil cx65.a uz ked pisem mohol by som niekoho poprosit o funkcny link na program papua utils jedno ktora verzia najlepsie by bola mozno najnovsia .hlavne aby bola funkcna a s cestinou alebo slovencinou.alebo mi ten program mozete zaslat mailom na dominik47@post.sk.a datakabel by som si vyrobil sam aj ja ale najprv by som musel rozumiet tej scheme.  _________________ kasso |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|