Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 6:40 am Předmět: Siemens ???? |
|
|
M65-SL65-SX1 a dál ??? VARIO !!
Ze Siemensu už je mě blitmo.Z firmy jako takové a telefonu taky.Jediný který šlapal byl M65 a tím to skončilo.SL65 za rok dvakrát servis.SX1 za cca 9 měsíců 3x servis.
Každý říká není siemens jako siemens,pak se ptám jaký je vnich rozdíl.?V počtu oprav?Tak to je nádhera.Siemens telefony bych i přez to že jsem je měl docela rád a dokonce jsem je i hájil (já blbec) bych vydával jako ukázku toho co si nekupovat.Míra nespokojenosti přetekla.Siemens už ani vidět.Sračka. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 6:48 am Předmět: |
|
|
A co tím chtěl autor říct ? To každý, kdo má víckrát siemens v servisu si má založit takový topic ve, kterém bude nadávat na tuto značku ? hehe dobře ti tak, já ještě žádný siemens co jsem kdy mel nemel nikdy v servisu.. _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 9:32 am Předmět: |
|
|
Darth PZ napsal: | A co tím chtěl autor říct ? To každý, kdo má víckrát siemens v servisu si má založit takový topic ve, kterém bude nadávat na tuto značku ? hehe dobře ti tak, já ještě žádný siemens co jsem kdy mel nemel nikdy v servisu.. | to ja zas jo ale sam sis mohl precist an netu jak to se siemensama je pise se ze jsou poruchovejsjsi...ale zase mas skoro nekonecne moznosti uprav...samozrejme v ramci moznosit..ale proste mi prijde jako blbost napsat na forum plny fandu ze je S sracka..protoze akorat uvidim odpovedi typu myho.. a to jsem jeste slysnej " _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mates.75 všeználek

Založen: 26. 10. 2005 Příspěvky: 675 Bydliště: Czech Republic Telefony:CX75,CSL65
4269.72 SMM
|
Zaslal: st listopad 22, 2006 8:18 pm Předmět: |
|
|
Já mám siemensy rád,setkal jsem se s nokií,zrovna byla poruchová,takže na Siemensy nadám dopustit,jo,už jsem nějaký poruchy měl,ale vyřešil to nový FW....  _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
operátor:Vodafone CZ,O2 CZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: st listopad 22, 2006 8:28 pm Předmět: |
|
|
myslim ze tohle neni nutne po 1000. rozebirat... kazdy ma svuj nazor na siemens a presne jak rekl JenaM vyvola to akorat rozpory... takze LOCK _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|