clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens ????

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens ????

Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
alias75
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 21, 2006 6:40 am    Předmět: Siemens ???? Odpovědět s citátem

M65-SL65-SX1 a dál ??? VARIO !!

Ze Siemensu už je mě blitmo.Z firmy jako takové a telefonu taky.Jediný který šlapal byl M65 a tím to skončilo.SL65 za rok dvakrát servis.SX1 za cca 9 měsíců 3x servis.

Každý říká není siemens jako siemens,pak se ptám jaký je vnich rozdíl.?V počtu oprav?Tak to je nádhera.Siemens telefony bych i přez to že jsem je měl docela rád a dokonce jsem je i hájil (já blbec) bych vydával jako ukázku toho co si nekupovat.Míra nespokojenosti přetekla.Siemens už ani vidět.Sračka.

"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."

Největší životní moudrost je včas rozeznat,na koho se vysrat a před kým posrat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 21, 2006 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co tím chtěl autor říct ? To každý, kdo má víckrát siemens v servisu si má založit takový topic ve, kterém bude nadávat na tuto značku ? hehe dobře ti tak, já ještě žádný siemens co jsem kdy mel nemel nikdy v servisu..
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 21, 2006 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darth PZ napsal:
A co tím chtěl autor říct ? To každý, kdo má víckrát siemens v servisu si má založit takový topic ve, kterém bude nadávat na tuto značku ? hehe dobře ti tak, já ještě žádný siemens co jsem kdy mel nemel nikdy v servisu..
to ja zas jo ale sam sis mohl precist an netu jak to se siemensama je pise se ze jsou poruchovejsjsi...ale zase mas skoro nekonecne moznosti uprav...samozrejme v ramci moznosit..ale proste mi prijde jako blbost napsat na forum plny fandu ze je S sracka..protoze akorat uvidim odpovedi typu myho.. a to jsem jeste slysnej "

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
mates.75
všeználek
všeználek

4269.72 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 22, 2006 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám siemensy rád,setkal jsem se s nokií,zrovna byla poruchová,takže na Siemensy nadám dopustit,jo,už jsem nějaký poruchy měl,ale vyřešil to nový FW.... wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Telefon: HTC Diamond
382387.67 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 22, 2006 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim ze tohle neni nutne po 1000. rozebirat... kazdy ma svuj nazor na siemens a presne jak rekl JenaM vyvola to akorat rozpory... takze LOCK
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: