Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
liborse začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út září 26, 2006 6:59 pm Předmět: Textový editor pro S88? |
|
|
Zdravím,
na svém původním telefonu Siemens M55 (v lásce na něj vzpomínám) jsem měl perfektní javový program MicroReader, pomocí něhož jsem mohl otvírat txt soubory a dokonce je i editovat. Zkusil jsem jej nahrát na svůj Benq Siemens S88 a bohužel to nešlo. Nevíte tedy o nějakém podobném prográmku s podobnými funkcemi? I kdybyste věděli o verzi MR kompatibilní s S88, byl bych vám moc vděčný.
Mimochodem mi přijde, že textový editor může být napsát bez potíží v javě 1.0, tak proč to na S88 nerozjedu? Přes jadmaker jsem si udělal i jad soubor, ale nefungujeto...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Zaslal: út září 26, 2006 7:32 pm Předmět: |
|
|
Nejsem odborník na S88, ale má on vůbec přístup k souborům z JAVY? Pokud ano, tak typuju, že k tomu používá JSR-75, narozdíl od "starších" siemensů, které mají třídu file. Zkus TextEditor, sosneš zde: http://www.getjar.com/products/3960/TextEditor _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
liborse začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út září 26, 2006 7:49 pm Předmět: |
|
|
Díky za odkaz, TextEditor ale nefunguje - už to vypadalo nadějně, aplikace se spustila, ale zatuhlo to na logu javy . Tak zas nic. Mimochodem ten BS S88 myslím nepoužívá JSR-75, ale nějaký jiný (snad tam bylo 138 a ještě něco), nejsem si jistý... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|