View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 5:12 pm Post subject: Jak oživit CX70? |
|
|
Mám prosbu. Brácha mi svěřil k oživení CX70, fw56. Nejde zapnout a při připojení k PapuaUtilis a pokusu o přechod do servisního módu to vypíše tohle: Code: | Zavedení "Servisního režimu"...
Stiskni tlačítko!
Autostart...
Přenos boot...
Zavedení "Servisního režimu" Ok
Čekání na zapnutí telefonu...
Telefon se vypnul po chybě:
EXIT: 0260:5BCE
FILE:
fmexecc
CPSR: 60000010
CepId: FFFF
ExitString:
EEFULL |
Nemáte tušení v čem je chyba a jestli to půjde v domácích podmínkách rozchodit, případně jak? Pokud možno bez Testpointu, mobil je ještě v záruce, ale servis nechávám jako poslední možnost. Mobil je čistý, bez jakýchkoliv úprav nebo patchů, kódy vygenerované nemám, ani zálohu FF. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 7:16 pm Post subject: |
|
|
Zkoušel jsi přehrát FW? Stáhni nějakej ve winswup, nastav v serialconfig port a rychlost, zaškrtni skipy, klikni na start a na vypnutým telefonu krátce č. telefonek. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 8:20 pm Post subject: |
|
|
Taky mě to napadlo, ale bál jsem se, aby se to kvůli té chybě během přehrávání FW neseklo, pak už by to asi bylo úplně v háji, ne? Mám zaškrtnout oba skipy? První chápu, když je vypnutý mobil, ale druhý proč? |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 9:42 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem tam nacpal Winswup, ale po nahrátí mobil zase místo zapnutí jen pípnul a jsem tam kde na začátku, PU pořád vypisuje stejnou chybu
Asi nemá cenu zkoušet nahrát tam jinou verzi FW, co? Předpokládám, že i když jsem původní 56 přehrál 56WS, tak by to chybu opravilo, kdyby byla ve FW, když s ním mobil předtím fungoval, než se záhadně vypnul. |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 6:45 pm Post subject: |
|
|
Tak nikdo žádný nápad, jak by to ještě šlo oživit?  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 6:48 pm Post subject: |
|
|
A co s tim telefonem brácha dělal, že přestal fungovat? _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
|
Back to top |
|
 |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 7:03 pm Post subject: |
|
|
Pokud ti nepomohlo prehrani FW, tak v prvni rade zkus druhou baterii.... Pokud neni chyba ani v baterii tak jeste prehrani cele FF a nasledne odblokovani.... |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 7:14 pm Post subject: |
|
|
Baterku jsem tam přehodil hned ze své M65, ta je OK. FF asi nepřehraju, když se mi to s ničím nespojí, respektive hned po spojení s PU se okamžitě vypne, aniž by naskočil. Bráchovi se to vyplo, když si nastavoval budíka, takže žádný zásah do SW ani HW. Od té doby při každém pokusu o zapnutí jen PÍP a nic. Bohužel nevím jaký je tam tovární FW, protože už v létě tam byla měněná deska. Kdybych najisto věděl, že nižší, tak bych tam zkusil nacpat starší FW, ale nevím co by to udělalo, kdybych tam chtěl dostat winswupem bez prechecku nižší verzi FW než jaká je tovární. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 7:19 pm Post subject: |
|
|
Napsalo by ti to „Software update denied by mobile“ _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 7:33 pm Post subject: |
|
|
Taky žádná přívětivá hláška Ale díky za snahu. No nic, asi ho bráchovi vrátím, ať ho normálně reklamuje, když ta možnost je. Moc jsem ho rozmazlil, když jsem mu podle návodu odtud, přes testpoint a přehrání FF,rozchodil A57, která se taky nechtěla zapnout. Ta ale nebyla v záruce a nebyla by jí taková škoda, kdybych to zvrtal. |
|
Back to top |
|
 |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 7:40 pm Post subject: |
|
|
To je docela divne... Takze vklay, papua ani flasher se nespoji a winsup ano?
Zkus teda pres papuu v zalozce ,,konvert" udelat ,,FF swup" z bratrovy funkcni zalohy a pak nahrat do telefonu... |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 7:45 pm Post subject: |
|
|
Jak jsem psal nahoře, při pokusu o zapnutí v servisním módu se to odpojí. Winswup se zřejmě nahrává při úplně vypnutém mobilu, jinak si to taky neumím vysvětlit, ale zas tak moc do toho nevidím. Žádnou zálohu nemám a s V_klay se to nespojí bez vygenerovaných kódů a loaderu, nebo aspoň myslím, že je to tím. |
|
Back to top |
|
 |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 7:51 pm Post subject: |
|
|
jenpockej wrote: | Jak jsem psal nahoře, při pokusu o zapnutí v servisním módu se to odpojí. Winswup se zřejmě nahrává při úplně vypnutém mobilu, jinak si to taky neumím vysvětlit, ale zas tak moc do toho nevidím. Žádnou zálohu nemám a s V_klay se to nespojí bez vygenerovaných kódů a loaderu, nebo aspoň myslím, že je to tím. |
Takze namas vygenerovane kody ani loadery? Zadne patche v mobilu?
V tom pripade by ti mel pomoct ten firmwar 56..... Zkus to jeste jednou.... |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 7:58 pm Post subject: |
|
|
Všechno v původním stavu, bez jakýchkoliv úprav a bohužel i záloh. Připadá mi to, že SW bude asi v pořádku, když přehrání proběhlo normálně a chyba se neodstranila. Zřejmě bude něco s deskou, co brání zapnutí. Řekl bych to tak, že SW se snaží, ale HW tomu brání, takže výsledek je jen píp a nic. Nechám to na servisu, ať si tam s tím dělají pokusy  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|