View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
liborse začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 6:59 pm Post subject: Textový editor pro S88? |
|
|
Zdravím,
na svém původním telefonu Siemens M55 (v lásce na něj vzpomínám) jsem měl perfektní javový program MicroReader, pomocí něhož jsem mohl otvírat txt soubory a dokonce je i editovat. Zkusil jsem jej nahrát na svůj Benq Siemens S88 a bohužel to nešlo. Nevíte tedy o nějakém podobném prográmku s podobnými funkcemi? I kdybyste věděli o verzi MR kompatibilní s S88, byl bych vám moc vděčný.
Mimochodem mi přijde, že textový editor může být napsát bez potíží v javě 1.0, tak proč to na S88 nerozjedu? Přes jadmaker jsem si udělal i jad soubor, ale nefungujeto...  |
|
Back to top |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 7:32 pm Post subject: |
|
|
Nejsem odborník na S88, ale má on vůbec přístup k souborům z JAVY? Pokud ano, tak typuju, že k tomu používá JSR-75, narozdíl od "starších" siemensů, které mají třídu file. Zkus TextEditor, sosneš zde: http://www.getjar.com/products/3960/TextEditor _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Back to top |
|
 |
liborse začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 7:49 pm Post subject: |
|
|
Díky za odkaz, TextEditor ale nefunguje - už to vypadalo nadějně, aplikace se spustila, ale zatuhlo to na logu javy . Tak zas nic. Mimochodem ten BS S88 myslím nepoužívá JSR-75, ale nějaký jiný (snad tam bylo 138 a ještě něco), nejsem si jistý... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|